29

Анонимен

преди 11 години

Стига глупости и лицемерно съчувствие! Била е на постоянно място в Немската гимназия и от там е изгонена за системно пиянство и изцепки в работно време т.е. при децата. Във 130 -то е назначена на половин работен ден и не е имала постоянно място . Пиянските и истории са започнали от първите дни. Не е било самоубийство ,а след като са я пуснали от писихатрията ( забележете къде се лекува) , смесила въпреки предупреждението хапчетата с алкохол. Отдавна е трябвало да са и отнети родителските права!

28

Анонимен

преди 11 години

Vsichko jivo se propi ili poludq ot hubaviq jivot tuk

27

Анонимен

преди 11 години

Когато работиш в продължение на години на дадено място, винаги се случва, да се явиш в нетрезво състояние на работното място. Има и хора, които може да са изпили буре вино и пак да си предадат много по добре урока от някой некадърници.За мен тук не са прави, а и предвид семейното положение на тази учителка, трябваше да се предупреди, преди да се уволни!

26

Анонимен

преди 11 години

Илияна, ти трябва да живееш заради прекрасните си деца! Не си мисли, че всички са против теб, повечето хора те разбират и са на твоя страна. Това е моментен стрес, който ще го преживееш, бъди силна и вярвай в доброто!

25

Анонимен

преди 11 години

По всяка неделя видях една нещастна майка с три много красиви, но и много изплашени деца, хора моля ви, проявете поне малко съчувствие и престанете да унищожавате 4 живота. Господ вижда всичко!

24

Анонимен

преди 11 години

аз пък четох по други сайтове, че тази учителка, преди инцидента, е била безупречна в професията си, никога не е имала никакви проблеми с алкохола и до скоро е била много борбена личност, справяща се с всички трудности. освен това, учениците й са събрали пари, за да помогнат на семейството й да посрещне празниците, а колегите й им дарили продукти. така че, има много добри хора, но те помагат и вършат добрини без да вдигат врява до небето, за разлика тези, които са избрали да са зли и нещастни

23

Анонимен

преди 11 години

Имах поне двама учителя, които идваха пияни заляни в клас. Всички знаеха, директорката ги толерираше, защото можеше да ги манипулира както си иска. Разбира се, че е недопустимо, но тия работи се решават по други начини.

22

Meri

преди 11 години

Razbira se ne e redno u4itelka da hodi piana na rabota , no ne biva6e da se arestuva i uvolnqva. Ne e izvar6ila koi znae kakvo golqmo prestaplenie.Edno administrativno nakazanie e dostata4no .

21

нежна душа

преди 11 години

Доскоро пушенето, а сега и житейският крах на едно семейство, служат за отвличане на внимание. На прожектора на обществото е сложена една безпомощна жена, чиито затруднения са били известни отдавна, а трите й деца ги развращават с показна милостиня, което привлича ново и ново внимание. Къде е Агенцията за закрила на детето? Почеркът е разпознаваем - случай, в който границата меажду най-възвишените и най-низки чувства е недоловима, близо е до инстнкта и често се пресича. Активно мероприятие

20

....

преди 11 години

Da jiva i zdrava , da se opravi i da znae ,che bolshinstvoto ot BYLGARITE sa na neina strana. SYD za mediite ,za redaktorite i sobstvenicite na tezi vestnici i televizii , kojto q dovedoha da tam . Ako ima bankva smetka neka se bqvi za da moje koj s kakvoto ima vyzmojnost i jelanie da i pmogne.

19

Мунчо

преди 11 години

Днес съобщиха за апелативен съдия, хванат с 3.95 промила, но нито му казаха името, нито му пуснаха снимка на първите страници....

18

Пенева

преди 11 години

Жената е жертвана и са нахранени журналистите. И сега какво четири съсипани живота повече - на учителката и трите и деца. Журналистите са *** но и колегите и в училище са не по-малко ***.

17

Анонимен

преди 11 години

Тъ*анари - намерете работа на жената, не й пращайте психолози! Жената е изпаднала в безизходица. Алкохола не е изхода, за това не я оправдавам - но вместо само да пишете колко пияна била и т.н. се помъчете да се погрижите за нея. Медиите имате тази възможност - пуснете банкова сметка за дарения на дечицата й. Спрете само да ровите и да търсите какви помии и гнусотии да пишете - знаем, че за вас по-хубаво от лошата новина няма!

16

Жо

преди 11 години

ТЕМАТА е преекспонирана и изчерпана! Жената, да е жива и здрава да се оправи в трудния живот! Дано спре да пие, защото явно това е нейния проблем и не това е Пътят! Алкохолът не е помогнал на никой в беда. Десет лева на ден за алкохол и цигари са сериозен разход от семейния бюджет.Стига вече безполезни лицемерни съчувствия. В България има още хиляди като нея. Защо никой не се сеща за тях?

15

до13

преди 11 години

Хубава работа с добра заплата.Какво точно означава това и къде е тази работа.Не трябва ли да се търси на работата човек, а не на човека работа.Жената е на 48 г.,има 10г.учителскистаж,работила е и в други сфери,но явно не е устойчива психически, за което вина няма.Чувствала се е виновна и заради развода си преди 4г. с ***,гасил фасове в нея ,защото децата пък страдали заради липсата на баща си.Била е между *** и наковалнята и се чудя къде са били най-близките й.Тъжна,тъжна действителност

14

Анонимен

преди 11 години

До Василев - Злобата ти е крайно неуместна. Всеки един от нас можеше да е на нейно място... включително и ТИ.

13

Анонимен

преди 11 години

Тая да я пращат в лудницата и да се приключва!Какво ни занимавате с най-големите *** в държавата като че ли са ни малко другите проблеми?!

12

буба

преди 11 години

Абе кви психолози бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дайте хубава работа със добра заплата и жената ще се оправи...бтв, и аз доста бутам масло - ако по4нат да ме разнищват ще ме изкарат по луд от тая :)

11

Анонимен

преди 11 години

Защо сум се напиллаа......и да имам сто животаааа......

10

avtoto

преди 11 години

Stiga pravete drami, zamalko zatrihte jenata zaradi gluposti. Navremeto kato uchih v tehnikuma po avtotransport burgas, s ruka na surceto se zaklevam, che vseki den gospodin Ivanov po fizkultura I sport I direktora pieha 9-10 sutrinta, kato vlizahme da vzemem topcheta I hilki za tenis na masa, ni kazvaha nazdrave, daje edin den ivanov beshe tolko piqn, che padna I si scepi tikvata, I se smeeshe kato rqpa. Sega edna jena se napila I q dokarahte do samoubistvo, sram nqmate