Пешеходната пътека, където беше ударена Марина. Снимка: Булфото
fallback

8-годишната Марина, която беше пометена на 29 март на пешеходна пътека, вероятно другата седмица ще претърпи операция на лявата подбедрица, съобщиха от "Пирогов".

При стабилизиране на състоянието й тя ще бъде оставена да диша самостоятелно, без апарат.

В сряда й е направен нов скенер, съобщиха още от лечебното заведение, без да дават повече подробности.

Oще по темата

Марина беше приета в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Момиченцето беше пометено на пешеходна пътека на столичния булевард "Г.М. Димитров", докато заедно дядо си отивали на тренировка по художествена гимнастика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Любо

преди 12 години

Камерите не са скъпи и не питат "а сега кво праиме". И ако всеки комплексиран *** плаща автоматично прогресивно нарастваща глоба заради некадърността си да научи правилника и го нарушава, скоро ще оостане без пари за гориво и ще ходи пеша. Така няма да бъде заплаха за околните.Дано не само детето, а и всички, които са жертва на некадърните шофьори, бързо да оздравеят. Дано и всички убийци по пътищата да си получат заслуженото. Ако не от съда, то от Господ.

13

Любо

преди 12 години

В Стара Загора всички пешеходни пътеки са направени като легнали полицаи. Никой не минава на такова място с висока скорост. В София няма такова нещо, защото управата толерира тъпанарите. Мога да ви посоча няколко места от многото в София, където всевъзможни говедоиди прелитат през пешеходните пътеки като снаряди. В тунела към/от Люлин (това е софийския Колайдер) всевъзможни елементарни нискочели частици (с къси *** според изследвалите ги) се ускоряват за забавление. Люлин, Младост, Дружба...

12

Калоян

преди 12 години

Коментар номер 10 е мъдър. Хубаво е да се помолим за всички!

fallback