Волен Сидеров. Снимка: Булфото
fallback

Партия „Атака” ще заведе съдебен иск срещу вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков за „неправомерно отнетите субсидии в полза на "Коалиция за България" и ГЕРБ“.

Това е краткото съобщение, разпратено до медиите от пресцентъра на политическата партия.

Искът срещу Дянков щял да бъде внесен идните дни, поясниха за Dnes.bg от пресцентъра на партията, защото по закон след самоопределянето на независимите депутати, финансовото ведомство и министърът нареждат изплащането на държавната субсидия.

Oще по темата

Проблем за "Атака" остават държавните пари за Камен Петков, който от няколко месеца е в редиците на "Коалиция за България".

Субсидията за един депутат е 200 хил. лв., която се изплаща на 4 транша по 50 хил. лв.

По-рано през деня с отворено писмо до Сергей Станишев лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска от БСП да им върнат първата преведена сума за годината за бившия си член Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

FBI

преди 12 години

Бил е основният свидетел по делото за въоръжения грабеж на спортния комплекс "Дескрим" през късната есен на 1993 г., когато бригадата на борците, предвождана от Красимир Маринов-Големия Маргин и вече покойният Дмитрий Минев-Димата Руснака отвлякоха настоящия евродепутат от "Атака" Слави Бинев и взеха 350 хил. лв. от офиса на комплекса.

92

не

преди 12 години

Какво ли не правят парите!?!?! Не мога да ги разбера...постоянно прехвърлят вината на някой друг. Така може би е по-лесно.

91

Морския

преди 12 години

Toчно така.Много точно си го казал.Дянков не е виновен на Волен, че някой си така е написал закона.Ако търси ефективната промяна няма да се насочва към Дянков, ама той нали търси рекламата по-интересно е като се заканва на Дянков...

fallback