Снимка: Булфото
fallback

Сайтът www.fabriksoutlet.com не доставя някои от поръчаните и заплатени от клиентите му облекла и не уважава законното право на потребителите да се откажат от сделката в 7-дневен срок, съобщиха от Комисията за защита на потребителите.

Освен това търговецът продавал и фалшиви стоки, а понякога дори си позволявал да заплашва клиентите си.

За тези нарушения информира шведската комисия за защита на потребителите, където постъпват множество оплаквания на пазарували от електронния магазин.

На него се предлагат дрехи с намалени от два до три пъти цени, като някои от артикулите са на известни марки. За случая е информирана местната полиция в Швеция.

Европейският потребителски център в Швеция се е свързал с този във Великобритания, откъдето потвърждават, че на посочения на сайта адрес няма обект на търговеца Factory Outlet Sessex Ltd.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

40196

преди 13 години

hahahha изгоре още един БГ измамнически сайт ! въпросния сайт е под ИП 78 142 63 63 на Powernet Ltd :) Английски сайт баба ви е английска :Д:Д:Д

28

_

преди 13 години

Тия все едно за първи път чуват какво е "скам"...На всеки нормален потребител му светва червена лампичка, като види 2-3 пъти по-ниски от нормалните цени. След това един бърз гугъл с името на сайта и нередовните си излизат веднага.

27

dwed

преди 13 години

do Varnenecemi zashto da gi kazwat, sled sedmica dwe, kato otnime skandala, pak se probwa shemata, moje puk toq pyt da mine.

fallback