Снимка: Булфото
fallback

Плевенската учителка, която обра банка, за да си върне дълговете, съжалява, че не е потърсила друго решение. 

„Аз не споделих проблемите с родителите си, не споделих какво се случва с близки хора. Може би не трябваше да действам така на своя глава”, разказа пред bTV Поля Даскалова.

Учителката получи условна присъда от година и половина за това, че нахлу маскирана и „въоръжена” с детски пистолет в банков клон в Плевен.

Заради чистото съдебно минало и пълните самопризнания съдът не я вкара в затвора.

Даскалова преподавала в село Славяново и работела допълнително в читалището. Мъжът й дълго бил безработен.

"Стигаш до един момент, в който виждаш, че не можеш да се справиш", разказва учителката. Кредитори я заплашвали, когато се разчуло, че семейството й може да замине за САЩ и те се притеснили, че няма да си получат обратно парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

246

Красимир

преди 12 години

В евангелието пише: Не съди,за да не бъдеш съден!...,за това и нашата съдебна система не съди,а раздава условни присъди.На мен всички обирджии на банки са ми симпатични и филмите с такива сценарии/но,без убийства на служтелите-разбира се/...Според мен не е добро,това което е направила,но не е добро и това,което прави нашта гражданска позиция - никаква реакция срещу "официалната,законова кражба "на банките от нас-така наречените статистически или електорални единици/"рая" на турски ез./

245

ангел

преди 13 години

престъпник като всяка учителка

244

Бай Петко

преди 13 години

Всеки изпечен престъпник в началото е бил неизпечен - суров ! Ако в това му качествено състояние се вземат адекватни мерки , ще имаме по-малко изпечени айдуци !

fallback