Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Учениците от 7, 8 и 10 клас се връщат от днес в класните стаи. Те ще се обучават присъствено поне до края на месеца. Заедно с тях в училище остават и 6 и 11 клас, както и всички деца от начален етап, припомня Bulgaria ON AIR.

От присъствено към дистанционно обучение преминават 5 и 9 клас, които се върнаха в учебните заведения на 26 април. Според разпоредбите на здравните власти остава възможността за провеждане на присъствени учебни занятия за всички ученици от 5 до 11 клас в паралелки, които са единствени в съответния випуск на училището.

За дванадесетокласните учебната година приключи в петък. Междувременно директори на училища поискаха от 1 юни всички ученици да се върнат в клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

9

Анонимен

преди 3 години

Иам училища, в които ПО не е спирало въобще. Над 80% от учениците са в сградите непрекъснато. Мерки не се спазват, проверки няма. Поне ежеседмични задължителни тестове да бяхте въвели за учениците, че да се ограничава донякъде разпространението!!! Последното е супер наложително, защото родителите са безотговорни и си водят децата присъствено, въпреки заразата вкъщи.

8

asd

преди 3 години

С тези ваксини в Англия и Израел пандемията вече клони към 0. Тук ще има още дълго да заваряме класните стаи. Страх ни е от ваксините, а вече милярд и половина дози са поставени и почти нищо не усещаш, но не ни ли е страх от тежкото боледуване и лечението с 10-15 вида лекарства, които за разлика от ваксините имат повчко възможни нежелани реакции. Не ни ли притеснява, че децата не учат нормално, че икономиката е блокирана?

fallback