10

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

9

Анонимен

преди 3 години

Иам училища, в които ПО не е спирало въобще. Над 80% от учениците са в сградите непрекъснато. Мерки не се спазват, проверки няма. Поне ежеседмични задължителни тестове да бяхте въвели за учениците, че да се ограничава донякъде разпространението!!! Последното е супер наложително, защото родителите са безотговорни и си водят децата присъствено, въпреки заразата вкъщи.

8

asd

преди 3 години

С тези ваксини в Англия и Израел пандемията вече клони към 0. Тук ще има още дълго да заваряме класните стаи. Страх ни е от ваксините, а вече милярд и половина дози са поставени и почти нищо не усещаш, но не ни ли е страх от тежкото боледуване и лечението с 10-15 вида лекарства, които за разлика от ваксините имат повчко възможни нежелани реакции. Не ни ли притеснява, че децата не учат нормално, че икономиката е блокирана?

7

Анонимен

преди 3 години

До asd И кое е решението, експериментална ваксина ли? LOL

6

Анонимен

преди 3 години

В гимназия съм и предпочитам да съм онлайн, отколкото да рискувам здравето си и това на родителите си. Кой ходи по рожденни дни, кой по дискотеки и екскурзии, после в клас, дори със симптоми никой не се тества, мерки-абсурд, само плашещи статистики. Луда работа!

5

asd

преди 3 години

Като се прилагат мерки за намаляване на заразата - ошашавихте психиката на децата. Като има решение на проблема - да се ваксинираш - оуууу много ме е страх.

4

Анонимен

преди 3 години

Пълна бъркотия е, има деца, които са постоянно присъствено, всеки ден отиват и се връщат със страх, разбиха им психиката!! Никакви мерки няма, нито температура се мери, има болни, не правят тестове. Така ли е в другите европейски държави??

3

Зоро

преди 3 години

Онлайн обучението е причина да се намалят бройките драстично. След това и умрелите. Много просто и логично. Сега с тези 3 класа пак ще напълнят школото и пак ще има (по-малка) вълна. Изобщо от септември трябва да се мисли внимателно, да се пускат пак половината класове и да се разредят класовете по 10-12 макс ученици в клас. Може половината да са дистанционно, половината присъствено.Не трябва да се повтарят тези грешки всяка година!!!!!!!!!!!

2

Иван

преди 3 години

Най добре сички онлайн до края на годината за да се запазим цялата година онлайн накрая кво става

1

Чоко

преди 3 години

Ошашавихте децата, нещастници такива. Защо не всички в клас при положение, че на ден я има я няма 100-200 заразени. Целта е ясна. Унищожаване и подчиняване на ес-дно цяло поколение.