Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Предстои да бъде обсъдено дали е възможно учениците от 5 до 12 клас да се върнат в класните стаи след 11-и януари, но е по-вероятно това да стане след 18.
Oще по темата


Причината е, че трябва да мине една пълна седмица на присъствено обучение и да се проследи развитието на ситуацията преди да се вземе решение, обясни образователният министър Красимир Вълчев.

„Ситуацията може да се подобри, може да се влоши, заради празниците или новия щаб. Ако се подобри, ще пристъпим на режим на редуване – една част от учениците да са вкъщи, една в класните стаи”, каза Вълчев.
Следващата седмица обаче ще бъдат разрешени някои дейности - държавните изпити по професия, олимпиади, които не могат да са онлайн.

Красимир Вълчев посети столичното 143-то ОУ „Георги Бенковски”, за да разговаря с учителския екип в първия ден, в който децата  от 1 до 4 клас се връщат отново в училище.

Според министъра по-голямата част от родителите искат деца им отново да се върнат в класните стаи.

Той отново напомни, че обучението в електронна среда е временна мярка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Питанка

преди 3 години

Докога ще мрем заради тези кре.тени, бре?

33

Калашников

преди 3 години

Разгърната и дислоцирана по чиновете - новата армия безмилостни убийци. Всяко едно от лигавите ухилени ид.иотчета на снимката ще убие от един до трима възрастни. Но то и държаватаще е на икономия от пенсии така....Как пък едно не е с маска. Иначе за мерки говорим. Мерки да си мерим .....

32

Фък

преди 3 години

Малките ле.кенца на мамите кафеджийки вече ПРИСЪСТВАТ!Готови да разнесат смъртта. Мамите им СВОБОДНИ! Хайде на прическа, маникюр, шопинг и "яздене". Мамите мислят, че само старчоците ***, ама иде новият бонус от Англия и за тях.

fallback