34

Питанка

преди 3 години

Докога ще мрем заради тези кре.тени, бре?

33

Калашников

преди 3 години

Разгърната и дислоцирана по чиновете - новата армия безмилостни убийци. Всяко едно от лигавите ухилени ид.иотчета на снимката ще убие от един до трима възрастни. Но то и държаватаще е на икономия от пенсии така....Как пък едно не е с маска. Иначе за мерки говорим. Мерки да си мерим .....

32

Фък

преди 3 години

Малките ле.кенца на мамите кафеджийки вече ПРИСЪСТВАТ!Готови да разнесат смъртта. Мамите им СВОБОДНИ! Хайде на прическа, маникюр, шопинг и "яздене". Мамите мислят, че само старчоците ***, ама иде новият бонус от Англия и за тях.

31

Радка-Иван Кирилови

преди 3 години

обучение и никаква нулева година!Онлайн може да се изкара една учебна година в ситуация като днешната.В някои държави може да има присъствено, но да не забравяме какъв е нашият хал, недисциплинираност и ганьовската ни бабаитщина.Което дете иска да учи, ще учи и онлайн. Който ходи от дъжд на вятър на училище и там само се мотае на двора, и при задължително присъствено обучение пак няма да научи нищо, но ще вземе диплома за основно образование, стига да не се ожени/омъжи междувременно.Това е!

30

Дидка Стоянова

преди 3 години

Всички, които казват, че онлайн не разбират нищо, са същите, които и в училище не разбират нищо 😀 I choose to speak fax today 😃

29

Анонимен

преди 3 години

Истината казва министърът. Всичко зависи от "новия щаб". Ако нодият щаб каже, че няма висус, учениците ще тръгнат на училище.

28

От снимките

преди 3 години

към статията ясно си личи колко се спазват мерките за предотвратяване на разпространение на заразата в училищата. Децата по 2 на чин, без маски, а в коридора пълно с лозунги и плакати как да се пазим. Само на последнните 2 кадъра фотографът се е сетил, че трябва да се появи и някое дете с маска.

27

----

преди 3 години

До Никакво присъственоима училища със специални предмети,КОИТО НЕ МОГАТ само онлайн! НУТИ, музикалното и т.н., за децата е пагубно да са онлайн!

26

Анонимен

преди 3 години

Нека всички имунолози,вирусолози,спецове по образование и футбол,врачки и разбирачки се изкажат тук и сега!..."Архитект,урбанист и ...еколог"-Т.Колев.

25

2Loop

преди 3 години

Значи да очакваме "поетапно" към средата на Февруари да си върнем първоро място като Световен Шампион по смъртност на глава от населението. Явно им е много мъчно, че сме изпуснали така трудно завоюваната корона на водеща нация... по трупове. И сега "поетапно" ще връщат училищата присъствено за да наваксаме изоставането. Но "поетапно" за да не личи от космоса, че това е проблемът веднага. Това обаче само означава, че също толкова "поетапно" просто това ще проличи малко по-късно.

24

Анонимен

преди 3 години

До кога ще си правят експерименти с нас, това ще пробваме, онова ще пробваме, а като се омаца работата - оправяйте се сами, места има само за ВИП-ове по болниците, вие *** по цимента на стълбите. Експерименти може да си позволи да прави много богата държава с много адекватна здравна система , за да може да поеме последствията от тези есксперименти тип "проба-грешка". Ясно е на всички , че ние не сме в тази категория!

23

Анонимен

преди 3 години

Адекватно би било да мислят за присъствено обучение при положение, че осигурят паралелки по 10-15 деца, висока хигиена и дезинфекция на повърхностите в училищните сгради, както и безплатно тестване на деца и персонал преди започването и след това при съмнения или симптоми отново тест, както и на контактните им ако дадат положителен.Всичко друго са празни приказки и симулиране на дейност в момента.

22

Анонимен

преди 3 години

БЕЗГРЪБНАЧНИЯТ УБИЕЦ НА УЧИТЕЛИ....

21

Анонимен

преди 3 години

Каква учебна година бе т'ъпаци?Хората ***, като мухи, а те за учене коментират...

20

Анонимен

преди 3 години

До ОтваряйTъпак...

19

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези глупости бе! Една седмица в къщи,една в училище.......И какво ще научат?Как ще се подготвят за матурите и изпитите след седми клас ? Годината е загубена ТОТАЛНО !Некъдърници!Хем оная работа отзад,хем душата в Рая не става!

18

До 11

преди 3 години

Така аз съм този който написа коментар 4.Прав си по добрия вариант е още от сега да им напечатат дипломите и да се знае че всичко е приключило.

17

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за децата и учителите, пуснете фитнесите, отворете моловете и клубовете!

16

Анонимен

преди 3 години

Ами ако искат пак 45% от тестовете да станат положителни, да ги пускат на училище. Тъкмо дойде и новият щам. Перфектен тайминг.

15

българин

преди 3 години

Според мен тези от 7 и 12 клас трябва да се върнат в класните стаи още днес.Имат матури а от това онлайн обучение нищо не става. От година на година децата ни стават все по-неграмотни и по глупави, а тези деца ще трябва да управляват страната някой ден.