fallback

Общ преглед
Полицията е открила луксозен автомобил и лодка, които се издирваха в рамките на делото срещу Румен Гайтански - Вълка, съобщи БНР.

Луксозната кола, която е на стойност близо милион евро, е намерена в района на Росенец. Лодката е задържана от Гранична полиция при опит за бъде изведена от български териториални води. В момента тя се намира в базата на Гранична полиция в Созопол.

Към момента от МВР не коментират официално процесуално-следствените действия и откритите превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

ГЪДЮ

преди 1 седмица

Не вярвам,че този вълк ще бъде осъден за 150-те милиона.Защото не е луд този,който яде зелника,а този,кото му го дава! Нали така!!!Оня,дето го няма-мавродиевото,намерете го,защото той е дал този зелник на стойност 150 милиона.Дано прокурорите не се водят по акъла на журналята,защото ако е така,ще я оплескат,при това здраво!!!!!!!

88

Mio

преди 1 седмица

Виждате ли журналистите как отвличат вниманието и не говорят нищо за този или тези които са му дали парите.Като го осъдят доживот и му вземат всичко, надали ще има подобни случай.

87

ГоцеМоце

преди 1 седмица

Едно време работех в едно заведение в центъра и съм го виждал няколко пъти - едно от най-отвратителните същества възможни на този свят.Държи се с хората все едно е господаря на вселената.Дано никога не излезе от затвора...

fallback