Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Русия заяви днес, че е превзела село на около петнадесет километра от град Покровск, важен логистичен център в Източна Украйна, към който се е насочила от няколко месеца, предадоха Франс прес и Ройтерс.

„Благодарение на активните действия“ руските сили „освободиха село Свиридоновка в Донецката народна република“, се казва в изявление на руското министерство на отбраната.

Ройтерс предаде, че за момента не може да потвърди достоверността на това съобщение за Свиридонивка (на руски Свидидоновка) от бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

анти зомби

преди 4 седмици

До Анонимен 114 Имаха 13 Чалънджъра, няма да ги рискуват в това нападение на чужда територия, защото ако попаднат в плен, ще се разкрият технически тайни. На западните танкове снарядите са в бронирани ниши в задната част на купола, експлоадират един по един (гледал съм подпален Абрамс в градски условия в Ирак преди двадесет години), не като руските - наведнъж, с последващо хвърляне на купола на 30 или повече метри.

111

Анонимен

преди 4 седмици

Русия току що съобщи, че е превзела голям селски нужник, в който осссраните от страх руски солдати ще могат да се облекчават на воля.

110

Чичо Гошо

преди 4 седмици

Спокойно евроатлантичета и Ню Йорк вече няма и Покровс замина. Няма да се плашите.

fallback