112

анти зомби

преди 4 седмици

До Анонимен 114 Имаха 13 Чалънджъра, няма да ги рискуват в това нападение на чужда територия, защото ако попаднат в плен, ще се разкрият технически тайни. На западните танкове снарядите са в бронирани ниши в задната част на купола, експлоадират един по един (гледал съм подпален Абрамс в градски условия в Ирак преди двадесет години), не като руските - наведнъж, с последващо хвърляне на купола на 30 или повече метри.

111

Анонимен

преди 4 седмици

Русия току що съобщи, че е превзела голям селски нужник, в който осссраните от страх руски солдати ще могат да се облекчават на воля.

110

Чичо Гошо

преди 4 седмици

Спокойно евроатлантичета и Ню Йорк вече няма и Покровс замина. Няма да се плашите.

109

Николай Стоименов

преди 4 седмици

Слава на Русия

108

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Тея пакячовци няма ли да се връщат? Зеления е на 150 км от Москва.

107

Анонимен

преди 4 седмици

С този глагол "освободиха" окупаторите са супер нагли.Как може да освободиш някой от добър и спокоен живот и да му наложиш мизерия,нищета и цензура.И при това освободения да няма никакво желание да го освобождават от нещо.

106

Анонимен

преди 4 седмици

от както войната започна все чета след всяка победа на руснаците, че не може да се докаже от дадените джурналя.... но виж за победите на украинците може и се пише с месеци за призраци над Киев, за руский параход *** и за как ли не хаймарса ша оправи бакиите, даже песен за Бйрактар дето вече нямат и един оцелял.... вчера пак гледам в онез забранени новини как уж Ахмат са били изловени, а то нещонточно обратното даже с видео подплатено как 22-*** се предадоха, на друго на мародер главата на кол

105

Анонимен

преди 4 седмици

А поредната украинска ,,победа'' е подпалването на два варела гориво в Ростовска област. Нашите евроатлантици - п ..д ли са в естаз. Муахахахахаааааа

104

Неизбежно е

преди 4 седмици

Малкото останали живи наркоси след авантюрата Курск ще ги показват на Червения площад също като армията на Паулус,след това ще напълнят трапа.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Докато славите Украйна, тя взе да изчезва. Всичко върви по план. И да, в Русия има изобилие от всички стоки и е евтино.

102

Анонимен

преди 4 седмици

До115.Английският танк Чалънджър смятан за непробиваем е дал фира след първият изстрел на руската артилерия.В Курск са и останалите Чалънджъри които скоро ще отидат и те за старо желязо.Укрите да се разпръснали на малки групи и щъкат из Курска област,но откриването им и прочистването продължава.

101

Анонимен

преди 4 седмици

За Сирдски Путин е предвидил като наказание да вика по сто пъти сутрин,обед и вечер вместо кукувицата на часовника "Путин е велик и втори като него няма".

100

Анонимен

преди 4 седмици

Форбс отново наруши цензурата и информира за загубите на укродобитъка в Курска област, малкото останали Чаланджъри и Страйкъри горят като факли. Тротинетки нещо да изпъшкате по въпроса?

99

Анонимен

преди 4 седмици

Айдя,вчера още един непробиваем танк чалънджър му фъркнал купола в небето.

98

Истината

преди 4 седмици

Също така има видеа на американци и англичани в Русия показващи пълни магазини с хранителни стоки в Москва, Петербург,Новосибирск.Направо са в шок от изобилието и евтините цени.Колкото по навътре в Русия се отива токова е по евтино.Във видеата се пита къде са санкциите след като магазините са претрупани със стока и внос от Китай.

97

абе

преди 4 седмици

Забравих да питам, натовците и украинците превзеха ли го вече град Суджа?

96

Русожопи подметки,

преди 4 седмици

нали убихте Ген. Сирски!? Що така е жив? Да няма двойници или тройни и, като кремълския плaшипyтapник.

95

абе

преди 4 седмици

Те и в Торецк се намъкнаха руснаците вече. А оня Зеления няма резерви да ги спре, абдалът.

94

Анонимен

преди 4 седмици

Русия превзе Ню Йорк.Следва Торецк.

93

Фитока

преди 4 седмици

А,да видеата ги гледах на лента новостей Курска .Ми то всяка статия има видеа на този сайт,дори на Подоляк са качили хвалбите му.