Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Украинската противовъздушна отбрана унищожи два разузнавателни дрона "Орлан-10" в Южна Украйна, съобщиха от оперативното командване "Юг в приложението "Телеграм". Руските окупационни сили също така атакуваха Одеса с балистична ракета, вероятно "Искандер-М", от територията на временно окупирания Крим. Вследствие на това са се запалили сухи треви.

Зоните за отдих и крайбрежието отново са под прицела на врага, допълниха още от оперативното командване. Военните предупреждават населението и особено тези, които са на почивка на украинското черноморско крайбрежие, да бъдат внимателни и да следят сигналите за въздушна тревога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

История даге

преди 1 месец

До АнонименСърбите прецакаха Югославия с манията си, че са много специални искаха и 1/4 от Хърватска , но харватите ги напердашиха яко .За харватско-сръбската война не говорят щото ги биха много грубо само със снайперисти и артилерия от далече дори не разбраха от къде им дойде 20 000 са жертвите.

117

Анонимен

преди 1 месец

До Петър Петре ти маи не познаваш сърбите ,тия не са нашите нещастници дето прежалиха Македония,ти някога да си имал претенции за Южна македония,да ама хората не са като теб Румънците си търсят Молдова.а Сърбите Косово.Мога да те поздравя с една песен на Шабан .Косово е Сърбия=затова го убиха тоя човек

116

не може да бъде!

преди 1 месец

Те руските ракети както ни казват украинските осведомителни служби стават само за запалване на тревата ,но аз си мисля че ако ракета Искандер,или Х101 или друга от този тип -480 до 700 кг.експлозив-беше ударила детската болница в Киев от нея щеше да остане само запалена трева!?И е логично да се помисли че болницата е ударена от ракета с малък заряд 10-15-20 кг,която може да откърти някакво парче от сградата -както и се е случило!?Не е трудно да се разбере каква ракета би могло да бъде...

fallback