118

История даге

преди 1 месец

До АнонименСърбите прецакаха Югославия с манията си, че са много специални искаха и 1/4 от Хърватска , но харватите ги напердашиха яко .За харватско-сръбската война не говорят щото ги биха много грубо само със снайперисти и артилерия от далече дори не разбраха от къде им дойде 20 000 са жертвите.

117

Анонимен

преди 1 месец

До Петър Петре ти маи не познаваш сърбите ,тия не са нашите нещастници дето прежалиха Македония,ти някога да си имал претенции за Южна македония,да ама хората не са като теб Румънците си търсят Молдова.а Сърбите Косово.Мога да те поздравя с една песен на Шабан .Косово е Сърбия=затова го убиха тоя човек

116

не може да бъде!

преди 1 месец

Те руските ракети както ни казват украинските осведомителни служби стават само за запалване на тревата ,но аз си мисля че ако ракета Искандер,или Х101 или друга от този тип -480 до 700 кг.експлозив-беше ударила детската болница в Киев от нея щеше да остане само запалена трева!?И е логично да се помисли че болницата е ударена от ракета с малък заряд 10-15-20 кг,която може да откърти някакво парче от сградата -както и се е случило!?Не е трудно да се разбере каква ракета би могло да бъде...

115

Петър

преди 1 месец

*** ,смешни сте с временно окупирания крим и украина ще победи.по същата логика,кога Косово ще бъде върнато на Сърбия.

114

?

преди 1 месец

Попов, не те ли е СРАМ бе ДжурналиЗ!

113

блицкриг

преди 1 месец

До АнонименИскандер М - тревозапалителна ракета.

112

Анонимен

преди 1 месец

А ние се чудим как така се запалват нивите и горите в България! Земеделците били виновни!? Сега ясно ли ви е, че Русия ни обстрелва с тревозапалителни ракети Искандер! Най-накрая братята украинци да ни кажат истината.

111

Анонимен

преди 1 месец

Хахахаха. Уж война, пък те туризъм развивали

110

Анонимен

преди 1 месец

За нещастие на руснаците, детската болница в Одеса не беше уцелена.

109

Анонимен

преди 1 месец

"временно окупирания Крим." ей големи майтапчии тия украинци :)))

108

Анонимен

преди 1 месец

Запалена треви и още няколко абрамса и брадлита + поредната насилствено могилизирана ОкроПаплач...добра работа е свършил Палячото Зеленски - докато си чеше еготто в услуга на САЩ, Шута затри Оссраина. Хора няма, всичко гори а ЛГБТ-Арлантиците повтарят опорките на САЩ как ще спечелят въоражени със страпони срещу Русия!

107

дедо поп

преди 1 месец

украинската противовъздушна отбрана унищожи два разузнавателни дрона с копия и стрелиГолеми смешниците сте в тоя сайт

106

Анонимен

преди 1 месец

Като минимум, Украйна безвъзвратно се движи към прекратяване на огъня на условията на Русия, ако не упее, следва неминуема капитулация. Абсурд е да се надяваме на алтернатива която се състои в искане на невъзможното. Вече и самият Сирски изказва подобни мисли. Театърът на Зеленски е по конференции, срещи и медит. Реалността обаче е друга. Нашите евролидери-киселчоци не могат да си намерят място. Те повтарят едно и също, а става все по-зле.

105

Анонимен

преди 1 месец

Те руснаците си казаха - ако укро самолет извърши атака и после бяга през граница на нато летище, не ги интересува нато мато - летището ще бъде унищожено.

104

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Защото вероятно не влизат в обсег а седят прекалено близо до границата за да може да бягат ако се наложи, което значи руските ракети да ги последват. Руснаците са разумни, не са като безмозъчните нато ***, или още по безмозъчните им укропи. Няма за къде да бързат, като почнат да се опитват да изпълняват мисии ще бъдат свалени.

103

Обективен

преди 1 месец

Ха-ха , руснаците ще хабят Искандер за да запалят сухи треви.....страшни сте журналистите. Истината е, че 2 броя Искандер са унищожили на гара Буди , Харковска област влакова композиция с 20 единици техника и 120 военнослужещи на ВСУ....

102

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците така ли казаха, че окупират Крим временно?

101

Христо Христов

преди 1 месец

До 103 "Няколко F-16 от няколко дни извършвали пробни полети над Одесса." - но излитали от Румъния. Въпросът е защо не са ги сваляли в полет над Украйна?!

100

Анонимен

преди 1 месец

А нещо покрай сухите треви?

99

Христо Христов

преди 1 месец

Дано има много унищожени натовски оръжие и НАТО-вци!