Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Нови експлозии са разтърсили снощи Крим, предаде Укринформ, като се позова на украинската обществена медия "Суспилне Крим".

Oще по темата
Петима души, сред които две деца, бяха убити по-рано вчера при украински атаки с ракети и дронове в Севастопол на анексирания от Русия полуостров, съобщи назначеният от Москва губернатор на града Михаил Развожаев.

По-късно Развожаев написа в "Телеграм", че малко след 22 ч. (и българско време) в Севастопол е била обявена нова въздушна тревога.

Жител на Евпатория разказа пред "Суспилне Крим" за два мощни взрива в града, който е огласян от вой на линейки.

Има съобщения за експлозии на още няколко места на полуострова, който Русия отне от Украйна през 2014 г.

До момента няма реакция от страна на назначените от Москва власти.

Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип, който да окаже медицинска помощ на пострадалите при голямата украинска атака срещу града вчера.

Въздушната тревога, обявена тази нощ в няколко украински области, включително Одеска, междувременно вече бе отменена.

Местните власти съобщиха за ранени хора в Донецка, Днепропетровска и Запорожка област.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Альоо

преди 6 дни

Аз пък четох украинската обществената медия "Нач укаха гона Зеленски" която казва че взривовете са в Харков - тракторния завод. За Крим нищо не казват! Укроинформ пък мълчи, защо ли? Явно не е "правилната медия".

79

Анонимен

преди 6 дни

мощни оргазми са разтърсили задната халка на путин. междувременно вратовръзката му започва да се затяга около врата му.......

78

Хитлер

преди 6 дни

Вместо Украйна сама да решава какви обекти да бомбардира, не е ли МНОГО ПО-ДОБРЕ АМЕРИКА да обяви война на Русия? А може да започне война и без да я обявява предварително.Както навремето Хитлер навлезе в Русия и беше на път за малко да превземе Москва и забие знамето с пречупения кръст върху Кремъл.Тогава за съжаление това не се случи.Което беше огромна грешка и на Чърчил. Че вместо да подкрепи Хитлер, той застана на страната на Сталин. А с английска помощ немците щяха да завладеят Русия напълно

fallback