80

Альоо

преди 1 седмица

Аз пък четох украинската обществената медия "Нач укаха гона Зеленски" която казва че взривовете са в Харков - тракторния завод. За Крим нищо не казват! Укроинформ пък мълчи, защо ли? Явно не е "правилната медия".

79

Анонимен

преди 1 седмица

мощни оргазми са разтърсили задната халка на путин. междувременно вратовръзката му започва да се затяга около врата му.......

78

Хитлер

преди 1 седмица

Вместо Украйна сама да решава какви обекти да бомбардира, не е ли МНОГО ПО-ДОБРЕ АМЕРИКА да обяви война на Русия? А може да започне война и без да я обявява предварително.Както навремето Хитлер навлезе в Русия и беше на път за малко да превземе Москва и забие знамето с пречупения кръст върху Кремъл.Тогава за съжаление това не се случи.Което беше огромна грешка и на Чърчил. Че вместо да подкрепи Хитлер, той застана на страната на Сталин. А с английска помощ немците щяха да завладеят Русия напълно

77

Анонимен

преди 1 седмица

Айде, пак са хвърчали куполите на руските танкчета от втората световна. Да настъпват укрите и всичко що е руска *** да се елиминира.

76

Мин0вач

преди 1 седмица

До БобиВозил съм военна техника до украйнската граница , пътува се само по нощем с конвой. Не е страшно но пада много чакане и ако конвоят закъснее и прибързаш да отвориш работен ден умираш от яд защото не караш а времето тече.

75

Ханко Брат

преди 1 седмица

До БобиМомче , много си повярвал на всички рашистки реклами в нета за способностите на оръжията им. САЩ нямаше да са световна сила ако не могат да им се противопоставят. Всичките тези ала-бала рашистки измишлиотини и анимации са да плашат гаргите , така че успокой топката.

74

Анонимен

преди 1 седмица

Да стреляш по мирни жители е агресия. Зеленски точно това прави, без да осъзнава, че убива собственият си народ.

73

Ха ха ха

преди 1 седмица

До Анонимен 73. Остава да се определи кой е агресора. Според моето виждане, НАТО няма работа до границите на Русия. Всяко приближаване е агресия.

72

Анонимен

преди 1 седмица

жертвите във войната са на съвестта на агресорът

71

Анонимен

преди 1 седмица

Рекламата на НАТО по българските телевизии прави българите горди нацисти и горди убийци.Това е чист терор над българското население.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Време е руснаците да си използват ядрения арсенал,няма само американците да си го ползват.

69

Анонимен

преди 1 седмица

Нито една копейка няма да оцелее, запишете си го. Нито една.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Кой е виновен, че на обслужващите руското ПВО ръцете им растат от друго място?

67

Анонимен

преди 1 седмица

И още много пъти ще разтърсят в близките 5-6 години.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Щом бомбят по мирното население, значи или са превъртели от злоба или населението не е украинско. Плюс това там беше проведен референдум с чужди наблюдатели и резултатът бе ясен. Ама луд умора няма...

65

Анонимен

преди 1 седмица

Да не се радват нашите евроатлантици и неонацисти. Е, сега ще видят укропите кон боб яде ли! Където са стъпили американци и НАТО, навсякъде е пустиня, милиони съсипани човешки съдби, кървави сълзи на милиони майки и деца. А американските телевизии у нас излъчват реклама на НАТО! Вие нормални ли сте?

64

Боби

преди 1 седмица

До Бай Дрън 1. Проблемът с нагряването е разрешен със създаването на първото поколение междуконтинентални ракети 2. Посейдон е подводен апарат - максимална скорост около 60-90км/ч Посейдон доставя себе си до определно място дълбоко под водата и там се взривява за да създаде ЦУНАМИ.

63

r3v0lv3r

преди 1 седмица

До Бай ДрънЯдрената глава трябва да се поддържа, за да запази харектеристиките си.Поддръжката е скъпа, да не мислиш, че Русия може да поддържа съветският арсенал?Да, не говорим, че за разлика от руснаците, САЩ имат работещи сателити и ПВО-то им може да сваля балистични ракети. Американците също имат удобни бази и подводници, които могат да стрелят от по-близко разстояние.

62

r3v0lv3r

преди 1 седмица

До Боби ясно е как ги транспортират, затова и няма смисъл да вкарват големи ракети в градовете, защото няма как да скриеш превоза.Руснаците също доказаха, че не им пука дали целта е в град или в полето, за тях няма значение, че може да убият цивилни.

61

Бай Дрън

преди 1 седмица

Сега да си представим, че ядреноте бойни глави са под водата...дали ще стигне Посейдон Щатите или не? Как мислите? И дали ще се нагрее под водата, за да се повреди? А да, сега сигурно морската сол ще ги разяде докато стигнат Вашингтон. Логично. Спете спокойно, каубои. И да стигнат до вас, то ще стигнат докато сънувате розовите си ЛГБТ+++ сънища.