Снимка БГНЕС
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров достигна до исторически първи четвъртфинал на Ролан Гарос!

В мач от четвъртия кръг на турнира първата ни ракета разби поляка Хуберт Хуркач след много солидна и балансирана игра със 7:6 (5), 6:4, 7:6 (3).
 

Още в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

ИМА

преди 3 седмици

ВРЕМЕ,ЩЕ СЕ ОЛЕЕ

53

Анонимен

преди 3 седмици

Той даже няма необходимост да ходи на Олимпиада! Голяма несправедливост ако се сравнява вложения труд! Живееме в комерсиален свят! Не е важно колко се трудиш, а къде си влагаш труда! За да тренираш тенис на корт трябват много средства и малко хора могат да си го позволят! Конкуренцията е по- слаба отколкото в много други спортове като например футбола, където всеки може да се занимава, стига да има желание! За мен наъ- големият спортист за всички времена е Джокович! Тръгнал от нищото!

52

Анонимен

преди 3 седмици

Гришо в момента е най- популярният българин! Но Стоичков когато беше на върха, го знаеха повече хора по света! За съжаление срещу Синер нашия няма шанс! Въпреки това 3 полуфинала и един четвъртфинал на гранд слемс са огромен успех (особено за българин)....най- вече се вижда на банковата му сметка! Олимпийските шампиони в сравнение с него тренират напразно, макар че в някои спортове тренират даже повече от него!

fallback