54

ИМА

преди 3 седмици

ВРЕМЕ,ЩЕ СЕ ОЛЕЕ

53

Анонимен

преди 3 седмици

Той даже няма необходимост да ходи на Олимпиада! Голяма несправедливост ако се сравнява вложения труд! Живееме в комерсиален свят! Не е важно колко се трудиш, а къде си влагаш труда! За да тренираш тенис на корт трябват много средства и малко хора могат да си го позволят! Конкуренцията е по- слаба отколкото в много други спортове като например футбола, където всеки може да се занимава, стига да има желание! За мен наъ- големият спортист за всички времена е Джокович! Тръгнал от нищото!

52

Анонимен

преди 3 седмици

Гришо в момента е най- популярният българин! Но Стоичков когато беше на върха, го знаеха повече хора по света! За съжаление срещу Синер нашия няма шанс! Въпреки това 3 полуфинала и един четвъртфинал на гранд слемс са огромен успех (особено за българин)....най- вече се вижда на банковата му сметка! Олимпийските шампиони в сравнение с него тренират напразно, макар че в някои спортове тренират даже повече от него!

51

Обективен

преди 3 седмици

Не по-малка победа за Гришо е тази ,която го подкрепяше от трибуната !!! Евала ,Гришо ,да забиеш топ репортерка на Евроспорт ,че и хубавица при това.....успех!!!

50

Анонимен Алкохолик

преди 3 седмици

Тоя нарцис дето играе само за себе си го направиха спортист на годината баце. Много комплексирани журналисти имаме, дето тоя богаташки спорт го мъчат да ни го представят като национален или народен.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Всяка победа на Роланд Гарос е за хвалба. Факт!

48

@@@

преди 3 седмици

Прекалявате вече, на човека това му е върха на Ролан Гарос, обикновено на трева и твърдо играе най-добре, клея му е най-зле, защото разиграванията са дълги и обикновено свършваше физиката.Разбира се кортовете в Хасково с на клей, който ги е виждал де, така че стискаме палци за полуфинал на червено, ако бие Синер има вариант и за финал в схемата, ако е наред в главата, до титла има точно още 3 мача

47

Анонимен

преди 3 седмици

Айде хвалебствията и одите за величието му след четвъртфинала. Да не стане пак мач за 32 мин. накрая че съм ги гледал всичките му мачове :)). Национална черта, правят се някакви хиперболи от емоционално нестабилни хорица и после пълно мълчание или злоба. Няма постоянство нито в представянето му, нито в коментатрите и действията ви.

46

опетков

преди 3 седмици

До Уан ту три Завист човешка. Основна характеристика на българина.

45

опетков

преди 3 седмици

До Анонимен Заблуждаваш се. Синер в момента не е непобедим, както показа и последният му мач с французина Муте. Г.Д. трябва само да се мобилизира малко повече. И не е вярно, че е играл на "върха на възможностите си".

44

Анонимен

преди 3 седмици

Много "приятно" играе Григор - не бави играта, не мрънка, не се кара със съдиите, не ползва удобни медицински таймаути, играе красиво, когато е в настроение. Публиката го харесва. Няма много такива тенисисти. Не знам, кой ще гледаме като се откаже? В Алкарас ми е надеждата.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Гришо игра на максимума на въможностите си, както много пъти в последната година. Това е целта на всеки спортист. Оттук нататък става почти невъзможно да победи, но това няма значение. Да е сред последните 8 на такъв турнир е постижение, което хем е достойно, хем е съответно на възможностите му.

42

САЙМЪН ЦИПИС

преди 3 седмици

ЦИЦИПАС РАЗПРА СННЕР в СИНСИНАТИ ЯНУАРИ. ПОСЛЕ в МОНАКО МАРТ ...СЕГА ЩЕ ПРЕЧУККА МАВЪРА ОТ МАРОКО---КАРЛУЗ АЛ КАРАС на 1/4 , и идва и СЛЕДВА ПОСЛЕ АВСТРИЕЦА СИНЕР, КОЙТО ЩЕ ПРЕЧУККА ТРАКО-ЕЛИНА ГРИГОР ДИМИТРИС .

41

Анонимен

преди 3 седмици

До Беновска пипа Стига плюй бе ***.

40

Беновска пипа

преди 3 седмици

Българинът винаги плюва по всичко, което е красиво, талантливо и различно от него. Преди да нападате Григор, се замислете какво сте постигнали Вие в областта, в която работите. А що се отнася до конкретния мач, Григор показа, че вече има и физика, и психика за да печели сериозни битки. На четвъртфинала, обаче идва Синер, срещу когото шансовете на Григор са много малки.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Няма никакви шансове срещу Синер, който е поне две класи над него.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Все едно че вече е спечилил турнира, а оттук нататък предстои трудното.

37

Ббб

преди 3 седмици

Давай, Гришо! И готина прическа.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на Жиголото. Въпреки, че един четвъртфинал не е кой знае какво постижение.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Га спечели турнир елате ми са обадете.