Снимка: juanmaalmazan от Pixabay
fallback

"Ислямска държава" отправи поредна заплаха за терористична атака като този път се прицели в срещите от Шампионска кига.

"Ал Азаим" публикува снимка с колаж на четирите стадиона, на които ще се играят срещите, на която има и човек с автомат и надпис на английски "Убийте ги всички", съобщава испанският вестник "Марка".

Стадионите, които са под прицел на ИД, са в Париж, Лондон и Мадрид. Тази вечер на “Сантяго Бернабеу” в Мадрид “Реал” посреща Манчестър Сити, а в Лондон ще се проведе срещата между Арсенал и Байерн. Утре вечер в Мадрид отново има мач - Атлетико приема Боруся Дортмунд. В Париж е срещата между ПСЖ и Барселона.

Възможно е дербито межу Реал и Сити да се играе със спуснат покрив, заради засилени мерки за сигурност.

"Ислямска държава" на няколко пъти каза, че фокусът ѝ ще бъдат големите спортни събития.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Христина

преди 1 месец

До Спомняте ли си, чеМъже ли щяха да загинат или рецидивисти, престъпници и изобщо индивиди, които са заплаха и в ущърб на обществото. Обидно е дори да се намеква, че това са мъже!

47

Спомняте ли си, че

преди 1 месец

преди време мюсюлманско семейство от Пловдив се беше обърнало към полицията с молба за съдействие, след като установили, че непълнолетният им син поддържа чрез интернет връзка с някаква ислямска групировка? И впоследствие се беше изяснило, че онези са убеждавали момчето да постави взривни устройства на различни места в стадион "Васил Левски" в София? Местата в този стадион са над 43 000. Значи, ако хлапакът се беше полъгал да ги послуша, 43 000 мъже можеше да загинат в един миг.

46

Анонимен

преди 1 месец

БОГ АКО РЕШИ ЗА ЕДНА МИНУТА МОЖЕ ДА РАЗРУШИ ТОЗИ СВЯТ ЗЕМНИЯ ! НО ТОЙ ВИ Е ОСТАВИЛ СВОБОДНИ ДА СЕ ПРОЯВЯВАТЕ. НО И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСЕКИ ПЛАЩА ЗА ДУМ И ДЕЙСТВИЯТА СИ В ТОВА ПРЕРАЖДАНЕ И ВСЯКО ТАКОВА С ДУШАТА СИ С ЕНЕРГИЯТА И ВСИЧКО СЕ ВИЖДА В РАЗУМНИЯ СВЯТ ! ТЕЯ СЪБИТИЯ АКО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧАТ ТО ТЕ ЩЕ СТАНАТ. НО ЩЕ ДОЙДЕ ИДВА НОВОТО ВРЕМЕ И НА ЗЕМЯТА НЯМА ДА ИМА ВОЙНИ ХОРАТА ЩЕ ЖИВЕЯТ В МИР И ЛЮБОВ КАКВАТО Е БОЖИЯТА ВОЛЯ !

fallback