48

Христина

преди 1 месец

До Спомняте ли си, чеМъже ли щяха да загинат или рецидивисти, престъпници и изобщо индивиди, които са заплаха и в ущърб на обществото. Обидно е дори да се намеква, че това са мъже!

47

Спомняте ли си, че

преди 1 месец

преди време мюсюлманско семейство от Пловдив се беше обърнало към полицията с молба за съдействие, след като установили, че непълнолетният им син поддържа чрез интернет връзка с някаква ислямска групировка? И впоследствие се беше изяснило, че онези са убеждавали момчето да постави взривни устройства на различни места в стадион "Васил Левски" в София? Местата в този стадион са над 43 000. Значи, ако хлапакът се беше полъгал да ги послуша, 43 000 мъже можеше да загинат в един миг.

46

Анонимен

преди 1 месец

БОГ АКО РЕШИ ЗА ЕДНА МИНУТА МОЖЕ ДА РАЗРУШИ ТОЗИ СВЯТ ЗЕМНИЯ ! НО ТОЙ ВИ Е ОСТАВИЛ СВОБОДНИ ДА СЕ ПРОЯВЯВАТЕ. НО И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСЕКИ ПЛАЩА ЗА ДУМ И ДЕЙСТВИЯТА СИ В ТОВА ПРЕРАЖДАНЕ И ВСЯКО ТАКОВА С ДУШАТА СИ С ЕНЕРГИЯТА И ВСИЧКО СЕ ВИЖДА В РАЗУМНИЯ СВЯТ ! ТЕЯ СЪБИТИЯ АКО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧАТ ТО ТЕ ЩЕ СТАНАТ. НО ЩЕ ДОЙДЕ ИДВА НОВОТО ВРЕМЕ И НА ЗЕМЯТА НЯМА ДА ИМА ВОЙНИ ХОРАТА ЩЕ ЖИВЕЯТ В МИР И ЛЮБОВ КАКВАТО Е БОЖИЯТА ВОЛЯ !

45

Анонимен

преди 1 месец

БОГ на това ли ви учи ? ИСУС на това ли ви учи ? *** ! ГЛУПАВИ *** ПРОСТИ НЕВЕЖИ НЕОСЪЗНАТИ ДУХОВНО НЕРАЗВИТИ ИНДИВИДИ ! КОИ СТЕ ВИЕ ЧЕ ДА УБИВАТЕ ? ПИТАМ АЗ ? КОИ СТЕ ВИЕ ДА НЕ БИ ДА СЪЗДАВАТЕ ТЯЛОТО КОЕТО Е САМО СМЪРТНО ДУШАТА НЯМА КАК ДА Я УБИЕТЕ ДУХА СЪЗНАНИЕТО ТЕ СА ВЕЧНИ ! ТЕЛАТА СА ВРЕМЕННИ. НО ВИЕ СЛУГИ НА ДЯВОЛА ЩЕ ГОРИТЕ В АДА КЪДЕТО ВСЪЩНОСТ СТЕ ! ЗАЩОТО АДА И РАЙ НЯМА НЕ Е МЯСТО А СЪСТОЯНИЕ НА УМА. САМО ГОСППОД МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ВАС !

44

Анонимен

преди 1 месец

Oooo

43

ПУТИН И КАДИРОВ ....

преди 1 месец

....ГИ ПРАЩАТ ДА УБИВАТ...!!!!

42

Анонимен

преди 1 месец

ЩОМ НЕ НАПАДАТ МОСКВА, ЗНАЧИ ПУТИН ГИ. ПРАЩА...ХАХАХАААА

41

Анонимен

преди 1 месец

Вече на всички мислещи е ясно че тези са инструмент на едни хора които целят да си прокарат интересите и променят грешни мнения и решения. Останалите които вярват в тероризма като идеализъм да идат да си ударят по още една ваксина

40

Samo minavam

преди 1 месец

Първо да искат разрешение и благословия, от голямата, Бяла колиба

39

САЩ

преди 1 месец

Рожбата ни !

38

Христина

преди 1 месец

Аз мисля, че ако се прицелят в стадион Васил Левски ще направят голяма услуга на цяла България.

37

Щерю

преди 1 месец

Публична тайна е, че т.н. "Ислямска държава", създадена с милиарди долари от САЩ, е оглавявана от юдеи - войнстващи ултраси-ционисти, ползващи платени наемници ислямисти, които (юдеи) искат да създадат световен хаос. Затова и САЩ не закача ИДИЛ...

36

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Аз па си мислех за една хубава термоядрена бомбардировка (или нещо друго, пак за много масово поразяване) на кочинките мека / медина / джеда (sic! без главни букви!), баш га' са се събрале там сусурнайсе мильоне мюмюне, демонстративно и без предупреждение, нещо като много гореща изненада :). Тъкмо ще видим дали централната външна тоалетна (кааба му викат) е толкова свята, че не може да се изпари / оплазми :).

35

Фют

преди 1 месец

До КуКлус . Сътворението на Путк#ин

34

Фют

преди 1 месец

Приятелите на Путк#ин

33

<><>

преди 1 месец

Путин им развали плановете за създаването на такава държава че дори и валута си бяха измислили.....ама пак се зараждат ....някой яко ги финансира с $ ...кой ли ......ИДИЛ бяха толкова могъщи че САЩ и 30+ държави в коалиция неможаха да ги бутнат ......или неискаха :) Миротворците на Сатаната !

32

Анонимен

преди 1 месец

Американски изверги !

31

иванова

преди 1 месец

е как да реагират, в ръкопащен бой ли? а може би тагаренко ще излезе с голи гърди срещу тях

30

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да се отърва от натрапчивата мисъл, че всичкото мигрант, който се изсипа в Европа през тези години, някой ден ще грабне по един калашник и ще ни разпердушинят, преди полицията и армията да успеят да реагират. Хората вече са на терен, остава им само да ги въоръжат някак си. Ще стане страшно мазало.

29

Анонимен

преди 1 месец

Нали великия Путин ги беше победил или май само разруши и изгони нормалните хора от Сирия