Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пожелаха на принцеса Кейт да се възстанови от заболяването си.

Oще по темата
В петък вечерта принцесата на Уелс съобщи, че е болна от рак и е в начален етап на лечение.

"Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и на цялото семейство и се надяваме, че те ще могат да го направят насаме и на спокойствие", се казва в изявлението на принц Хари и съпругата му Меган, цитирано от Би Би Си.

42-годишната Кейт беше в болница в продължение на две седмици в началото на годината. Тогава беше съобщено, че не става дума за рак, но съобщенията за здравословното ѝ състояние от страна на двореца Кенсингтън бяха крайно лаконични.

Снощи Кейт съобщи, че при изследвания по-късно ѝ е бил открит рак, но състоянието ѝ е добро и тя укрепва все повече. Не се уточнява за какъв вид рак става дума, посочва БНТ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

бат Сали

преди 1 месец

Тия двамата Хари и Мари, дали не дразнят а? Уж се отказали от кралския двор, а не ходят на бачкане като нормалните хора. От какво живеят като шейхове в тая Калифорния?

22

Телеграф

преди 1 месец

"Докато принцесата на Уелс разкрива диагнозата си, лекарите предупреждават за мистериозна "епидемия" от рак" - Водещи лекари предупреждават за мистериозна нова "епидемия" от рак на корема при по-млади хора, като се очаква броят на ранните случаи на рак да се увеличи с около 30 % между 2019 и 2030 г., съобщава Telegraph. https://telegraph.co.uk/news/2024/03/23/doctors-warn-abdominal-cancer-epidemic-princess-diagnosis/

21

Анонимен

преди 1 месец

Известен лекар преди време каза,че ракът е вид вирус.В подкрепа на това твърдение знам за три семейства мои близки и познати,при които и двамата съпрузи починаха от рак за период от няколко години разлика между единия и другия.Така че,ако имате болен близък,обърнете внимание и на тия около него.

fallback