23

бат Сали

преди 1 месец

Тия двамата Хари и Мари, дали не дразнят а? Уж се отказали от кралския двор, а не ходят на бачкане като нормалните хора. От какво живеят като шейхове в тая Калифорния?

22

Телеграф

преди 1 месец

"Докато принцесата на Уелс разкрива диагнозата си, лекарите предупреждават за мистериозна "епидемия" от рак" - Водещи лекари предупреждават за мистериозна нова "епидемия" от рак на корема при по-млади хора, като се очаква броят на ранните случаи на рак да се увеличи с около 30 % между 2019 и 2030 г., съобщава Telegraph. https://telegraph.co.uk/news/2024/03/23/doctors-warn-abdominal-cancer-epidemic-princess-diagnosis/

21

Анонимен

преди 1 месец

Известен лекар преди време каза,че ракът е вид вирус.В подкрепа на това твърдение знам за три семейства мои близки и познати,при които и двамата съпрузи починаха от рак за период от няколко години разлика между единия и другия.Така че,ако имате болен близък,обърнете внимание и на тия около него.

20

Няма мърдане

преди 1 месец

Иска не иска, ще я лекуват с химиотерапия

19

Анонимен

преди 1 месец

само здраве, или много здраве

18

Анонимен

преди 1 месец

Меган й пожелала здраве и забила още една игла във вуду куклата

17

Дали

преди 1 месец

Дали Хари и Меган нямат огромна вина за болестта на Кейт?Такива простотии сътвориха пред целия свят, че Дано Кейт се пребори бързо и успешно с болестта!А тия двамата седнали сега да й пожелават здраве и изцеление Остава всички международни и родни медии да замълчат, да спрат да ровят и да осигурят поне медийно спокойствие на Кейт! Като има нещо за казване - то ще бъде съобщено!Късмет и успех, Кейт!

16

Анонимен

преди 1 месец

Жената трябва да се стегне и мобилизира. Цял свят я гледа и никой не иска да я гледа как умира. Тя трябва да е пример за това как се възстановява напълно болен човек. Трябва да мотивира останалите за по-редовни и всеобхватни профилактични прегледи.Трябва да споделя новости в лечението, на обикновен и разбираем език за народа.Няма да е лесно, но е длъжна да го направи. Може да помогне на хиляди!

15

Анонимен

преди 1 месец

Лицемерие!

14

Анонимен

преди 1 месец

Гените са от първостепенно значение, а също е важно и какво има в следобедния чай. И все пак си мисля, че стресът е ключов в нейния случай. Хванала се е на хоро, на което няма как да се пусне. Гледат я милиони хора и коментират и най-малките детайли. В брачния и живот не е ясно какво се случва. А и най-гнусните неща да се случват, тя няма как да избяга (справка принцеса Даяна).

13

Анонимен

преди 1 месец

Цялото кралско семейство трябва да осъди производителите на експериментални бъркочи срещу ковид начело с Бил Гей,който има център за намаляване на населението.Съкратиха и тях чрез ваксини начело с кралицата и принц Чарлз.При условие,че са изкарали ковид леко преди това не е било нужно да се ваксинират.Ваксината отключва рак.При по-младите уврежда сърцето,а от кръвосъсиреците и мозъка като предизвиква мозъчна мъгла.От мозъчната мъгла се държат като шизoфpeници и все едно имат СОП.

12

Анонимен

преди 1 месец

Е, ми така става като през май 2021 се сиропира. Иначе, жалко - има три малки деца.

11

Анонимен

преди 1 месец

Тя определено е живяла по всички правила на здравословния живот. Нещо да кажете?

10

Анонимен

преди 1 месец

Е, какво здраве с тоя рак? Че и изцеление. Хапче от рак още няма. Да не дава Господ човек да го пипне.

9

Анонимен

преди 1 месец

Откриха сезона на рака. На сиропираните- честито!

8

Анонимен

преди 1 месец

Наистина ми е жал за Кейти. Имах една съседка на нейната възраст заболя от рак и почина на 50. То химиотерапии, то чудо....Това е ужас.

7

Мдааа

преди 1 месец

Хари и Меган съсипаха кралското семейство със скандалите и клеветите. Бедната Кейт!

6

Анонимен

преди 1 месец

Нейният рак бил неопределен.

5

Анонимен

преди 1 месец

Загубеняци!

4

Анонимен

преди 1 месец

Хората харесват много повече нея отколкото този до нея, той е почти незабележим и буди неприятно чувство