Снимка: БГНЕС
fallback

Новоизбраният президент на БФС Георги Иванов даде своето първо изявление, след като бе избран на поста.

„Сега почва по-трудното, аз работя за всички. Ще се опитам да направя така, че да променим цялата среда във футбола – да променим мнението за БФС, да работим с държавата и да знаете – вие сте хората, които ще ми кажете кога нещата не са добре.

Oще по темата

"Обещавам честност и работа. Да работим с децата, да направим така, че да имаме силни футболисти и се надявам да се класираме на Световното първенство през 2026 г. в Америка“, каза в приветствието си като нов президент Иванов.

Георги Иванов обяви и своите предложения за новия Изпълнителен комитет на футболната ни централа. Той съобщи 13 имена, като посочи, че последното място е за един член от екипа на Димитър Бербатов.

Иванов предложи в неговия Изпълком да влязат Атанас Фурнаджиев, Николай Исов, Михаил Статев, Любомир Пеновски, Николай Андреев, Мила Христова, Румян Вълков, Атанас Караиванов, Николай Лазаров, Даниел Панов, Камен Костадинов, Пламен Манолов, Теодор Тодоров и един член от екипа на Бербатов.
 

Още за конгреса на БФС - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 1 месец

Ще работи за мафията, това е сигурно.

59

Дрт Пъън

преди 1 месец

Георги Иванов: Ще работя да променим мнението за БФС .... Я, това го помня . Бобиту Михайлов и той така викаше. А "работата" е ясна. След като настаниш свои хора на важните постове и се заобградиш с лакеш , след като си изхвърлил лакеите на Перуката ... и ще се кротнеш. Важното е сега да пренасочиш кинтите от далаверите в БФС към твоето джобче.

58

Възмутен

преди 1 месец

Применил се Илия, и като се погледнал пак в тия. Селяните си избраха за вожд селянин. Нормално! Стефанов, Наско и подобни са щастливи. Кой и под чия команда издигна кандидатурата на Гонзо ? Боже, та той от неграмотност не може да чете и говори....! Да ви е чистит! Вие си го избрахте.

fallback