60

Анонимен

преди 1 месец

Ще работи за мафията, това е сигурно.

59

Дрт Пъън

преди 1 месец

Георги Иванов: Ще работя да променим мнението за БФС .... Я, това го помня . Бобиту Михайлов и той така викаше. А "работата" е ясна. След като настаниш свои хора на важните постове и се заобградиш с лакеш , след като си изхвърлил лакеите на Перуката ... и ще се кротнеш. Важното е сега да пренасочиш кинтите от далаверите в БФС към твоето джобче.

58

Възмутен

преди 1 месец

Применил се Илия, и като се погледнал пак в тия. Селяните си избраха за вожд селянин. Нормално! Стефанов, Наско и подобни са щастливи. Кой и под чия команда издигна кандидатурата на Гонзо ? Боже, та той от неграмотност не може да чете и говори....! Да ви е чистит! Вие си го избрахте.

57

Анонимен

преди 1 месец

Няма да работиш, сигурен съм.

56

Анонимен

преди 1 месец

Ти си част от причината за това мнение бре, го,ве,до.

55

Парадокс Бг

преди 1 месец

Осмокласник ще управлява българския футбол.

54

Всичко свърши

преди 1 месец

Бълагрския футбол вече не е това което беше и няма да бъде това което трябва да бъде ...

53

Мдааа

преди 1 месец

В Техническия университет в Габрово възможността да следваш задочно онлайн се появи едва през 2015г., тоест цели 9 години, след като Гонзо уж се е дипломирал като висшист. Дипломата му в Габрово пак беше издействана по футболна линия тогава тапията му беше уредена от Иван Вуцов Вуцата, разкрива обстоятелствата, при които Георги Иванов се е дипломирал като висшист запознат от спортните среди."

52

По-точно

преди 1 месец

До 45. Гонзо е по-необразования нискочелия, некомпетентния и необразования, но пък е верен на крадливата ***.ия. Важно е повече да крещиш и да клеветиш другия, така си по-харесван у нас, каго Борисов и Пеевски. Няма надежда за тази държава! Държавата на неуките арогантни про.с.та.ци!

51

Сейфнюз

преди 1 месец

"Фалшивата диплома на Георги Иванов беше издадена от Мариела Папазова, сестрата на баскетболния треньор Тити Папазов, която впоследствие се издигна даже до директор на Класическата гимназия в София, макар да беше забъркана и в други случаи с издаване на менте документи за завършено средно образование в 22-ро училище, а и в други училища в столицата." Държавата на фалшивите дипломи! Хаха.

50

ваше безакълие

преди 1 месец

До Анонимен 34 Ти ако на това му викаш промяна,значи си много зле!!!

49

?!?

преди 1 месец

Интересът към българския футбол ще продължи да е мижав. Срамно решение, но очаквано! Парите от букмейкърите им са по важни от децата

48

Николета

преди 1 месец

Аз съм много доволна. Че иначе щеше да ми падне леко стандарта на живот. А не ми се иска да се принизя и да съм като принца на Монако.

47

До 47

преди 1 месец

И в това, за съжаление е проблема! В клубовете разбирате само от пари. Футбола ви е чужд. Чужда ви е и държавата. И цял том морални категории. И какво следва. Ще натиснете държавата да ви поддържа детскоюношеските школи, а вие ще събирате пари от родители, които искат само децата им да спортуват! Не ме учудва, че на мачове на Лудогорец не играе и един българин. Та на световното 26 може и да участваме, но като филиал на Конго.

46

тъпомер

преди 1 месец

Яжте пийте и се веселете,и най важното при първа възможност бягайте от България с 1000 км. в час,футбола ни е най малкия проблем.

45

Ангелина

преди 1 месец

Излезе явно ,кой сее е обаждал на футболните клубове и това не е Стилян Петров ,както въпросния Гонзо твърди.Те всички мерзки индивиди преписват своите низости на другите.

44

Един селски клуб

преди 1 месец

Естественно, че ще е Гонзо. Само хора приказващи за футбола, могат да приемат бербо за по качествен от Гонзо. За останалите, играли в клубове, тренирали групи, град или отбори, и най вече имащи право на глас, Гонзо е по сърцатия, по борбения, по право линейния, с по мъжки и волеви характер.Писах ви, кой ще е избора ни, не ни слушате. Кой още консултант трябва да освиркаме, за да е ясно, че клубовете избираме президент, а не медии или фенове.

43

Ония двамата отляво

преди 1 месец

Този е като предният, но с неговата си коса. На акъл е като *** на успокоителни. Явно още дълги години няма да видим загуба на голямо първенство.

42

Анонимен

преди 1 месец

Бързо се забрави, че беше гадже на Цецка, която пък беше тясно свързана със сериозните мафиоти. И с какво друго се слави с черните си ***.

41

Анонимен

преди 1 месец

Радвам се, че предателят Бебо си го получи. Не се радвам, че нискочелият инженер го победи.