Снимка БГНЕС
fallback

Установен е водачът, който е шофирал с 260 км/ч по Околовръстното на София. Той е само на 20 години. Констатирано е, че по автомобила - Ауди, има изменения в конструкцията, които да водят до по-голямата му мощност. Съставен е и акт за въпросните изменения. Санкцията ще е между от 2000 до 7000 лева. Колата ще бъде спряна от движение.

Младежът е имал досега 4 фиша и 2 акта, единият от които за неправоспособност - шофирал е още преди да има книжка. За антирекорда в София стана ясно от видео, с което 20-годишният се похвали в социалната мрежа ТикТок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 2 месеца

Фактът, че има такива нарушения показва, че мерките на ПП и ДБ гласувани миналото лято в ЗДвП не работят!

68

Истината

преди 2 месеца

Разликата между 250 и 50 км. скорост е в тунинга, горивото и гумите последното една седмица срещу 100 седмици. Карайте с нормално гориво самолетното е токсично и трябва да се прави ремонт на пътя или да се чисти с много силни препарати които после трябва да ги дишате и второ причинявате си хипатит б или ц. Нормалната скорост предразполага към нормален живот, а тя е описана в нормативния акт на КАТ, като за целта е поставен знак на пътя която да Ви я покаже.

67

Истината

преди 2 месеца

Сигурно е имало много желаещи с имунитет на авто стоп и е решил да провери думите на премиера, че след ремонта ще отпадне ограничението на скоростта и ще може и с 300 км. в ч.

fallback