Снимка: БГНЕС
fallback

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов назначи ревизия в Софийската районна прокуратура. Върховни прокурори ще проверяват конкретни дела и конкретни магистрати, свързани с убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

Обезвластяването на главния прокурор ще доведе до изчезване на всички контролни механизми на прокуратурата. Ако това се случи брокерите на търговия със справедливост ще избуят като плевели, заяви Сарафов, който влезе в Софийската районна прокуратура, заедно с екипа, който ще извърши ревизията. Ръководител на екипа ще е Виктор Малинов от отдел “Инспекторат” на ВКП.

Твърдя, че има много достойни магистрати, но дори и 5-10-15 дела да са изтъргувани в някой клуб или някъде другаде под влиянието на някой лобист, това означава, че има огромен проблем и че се търгува със справедливост и човешки съдби, заяви главният прокурор.

Името на бившия главен прокурор Иван Гешев излиза свързан и с кръга на Петьо Петров-Пепи Еврото и с кръга на Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи Сарафов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

СДСЗлокачественТумор

преди 2 месеца

Ако в "екипа" на Боби влиза и този - в дясно от "Отца", работата понамирисва на гнилоч. Нищо лично А колкото до Пепи ЕвровПеевски и "името Гешево", от дълго време се тиражира снимка с главни герои: ПепиЕвропееца, Боби и жената, с която живее и имат общи деца. Каскетът някъде се губи в пейзажа . Защо така ?

40

Кърджалия

преди 3 месеца

Не е зная,да сме имали по грозен Прокурор!

39

Климбо

преди 3 месеца

На бас,че всичко ще се потули?Който изгнил- изгнил( или кремиран)чакаме следващият!Купил съм 🍿!

fallback