41

СДСЗлокачественТумор

преди 3 месеца

Ако в "екипа" на Боби влиза и този - в дясно от "Отца", работата понамирисва на гнилоч. Нищо лично А колкото до Пепи ЕвровПеевски и "името Гешево", от дълго време се тиражира снимка с главни герои: ПепиЕвропееца, Боби и жената, с която живее и имат общи деца. Каскетът някъде се губи в пейзажа . Защо така ?

40

Кърджалия

преди 3 месеца

Не е зная,да сме имали по грозен Прокурор!

39

Климбо

преди 3 месеца

На бас,че всичко ще се потули?Който изгнил- изгнил( или кремиран)чакаме следващият!Купил съм 🍿!

38

М'глата

преди 3 месеца

И твоето щеше да излезе,грозничко,ако Каскет Буркани,се беше усетил на време,каква 🐍 има в пазвата си!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Абе не знам за Гешев, ама ти беше на снимките с Еврото.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото спасение за Гешев е да говори, и да говори истината и само истината. Неговият приятел му крои каскет и ще прехвърли цялата корупция и престъпления от дългогодишното им сътрудничество и приятелство.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не им проверите имотите на тия от СРП.Тия на хранилка на държавата няма данаци само прибират не наядоха се.Много е добре народа да ги храни.Като пиявици са се хванали за тия бюра ,само гледат откъде да изкарат пари.

34

Софиянец

преди 3 месеца

Абе този Сарафов иска цял народ да прави на балами!Всички го видяхме в дружелюбният разговор с Пепи Еврото във 8те джуджета до Мадарската градинка !...Толкова ли ни смята за *** и безпаметни?

33

Митев

преди 3 месеца

Каквото и да напиша няма да се различава от това което прочетох в отдел коментари, държава съградена от рекетьорски структури,учили,недоучили в югозападния университет в България,верни на по големия брат за което и там не знаят какво да правят с тях......

32

Анонимен

преди 3 месеца

Сарафов ,личен приятел на ПепиЕврото тръгнал да обвинява !Как се подмазваше на Гешев и как изведнъж обърна палачинката!Нечист човек,долен!!!

31

ПитамЩотоГоПознавам

преди 3 месеца

А този, до Бончо - кой и кога ще го проверява?

30

555

преди 3 месеца

За какво ли получават пари от данъкоплатците изобщо ?!

29

баба мара

преди 3 месеца

всички сте се навързали като свински черва нямате ли капка достоинство и да сеоттеглите какъв авторитет имате в обществото

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ама как така? Искате да кажете, че хора натискали съдии, адвокати, нотариуси и прокурори, докато са обирали стотици бизнесмени и бизнесменки, са имали закрила от най-висше ниво? Не го вярвам ... Да не го вярвате и вие :)

27

вили

преди 3 месеца

Не ни учудва нищо. Всички сте вързани, като свински черва.Мафия, полиция , прокуратура.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Значи всеки магистрат си има по една групичка явно с частен клуб и лобист който събира парите - колко още такива групички има? Явно не са само джуджетата и нотариусите, има и още

25

Анонимен

преди 3 месеца

Хора, в каква прогнила държава живеем не е истина просто. До оня ден този се е здрависвал с разни съдебни гешефтари, днес се прави на пръв светец сред светците. И естествено, че Гешев е виновен, кой друг. Вече си мисля, че в подхода на Путин да асистира на разни такива да падат от балконите, има доза гениалност. У нас много хора си плачат да се подхлъзнат на балкона или да се удавят по време на лов.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Гръмнаха ортака му, и нашия герой реши да влиза като руснак в Берлин в прокуратурата. Демек, ще бори неправдите с голи ръце. И разбира се той нищо не е знаел за далаверите, нито познавал когото и да било. Некви джуджета, некви нотариуси, ще им дам сега да се разберат на на тях. Направо ми се повръщаа, честно!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Да де,ама ти беше сниман в заведението на Пепи еврото.

22

Костадин

преди 3 месеца

Нали и твоито име там излиза мислите ги хората за глупави.