Снимка БГНЕС
fallback

Под въздействието на три вида дрога е шофирал 32-годишният водач, който катастрофира с лек автомобил "Мазда" на пътя Русе – Силистра, до разклона за село Сребърна на 22 декември. Това съобщи ОДМВР-Силистра.

Техническото средство, с което бил тестван, е дало положителен резултат за канабис, амфетамин и метамфетамин. След претърсване в колата му са намерени 0.3 грама канабис.

При катастрофата след удара в бетонна конструкция пострадаха две 18-годишни момичета – едното със счупена челюст и избити зъби, другото с фрактура на едната ръка. Водачът, който не е пострадал, е бил задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 месеца

Как са го намерили 0.3 грама канабис. То това няма и половин грам. Едно захарче за кафе е 2 грама. Като го пръснете на масата и разделите на 6 купчинки, едната тежи 0.3 грама.

12

Марко

преди 4 месеца

За тези три вида дрога,както и за останалите...10 , усилено,строго и точно се грижи държавата!Де да беше така, със здравеопазването,пътищата,съда и правораздаването,семействата!Но , то много хубаво,не било на хубаво! Хубавото е,че се грижим за укрите у нас.Подслон,храна,здравеопазване и работа! Сега за плаца към Шенген,същото ще правим за черни,кафяви и нискокало- лични лигнитни въглища у нас!!! Богата,велика и отиваща си България!!!

11

мак

преди 4 месеца

До Чичо. Такива като теб са много милозливи. Колата с шофьор друсан или пиян е като оръжие на убийство. Както нож в ръцете на друг д.бил, който го размахва на улицата. Би ли го да вилнее свободно, или щеше да му отнемеш ножа, а?

fallback