13

Анонимен

преди 4 месеца

Как са го намерили 0.3 грама канабис. То това няма и половин грам. Едно захарче за кафе е 2 грама. Като го пръснете на масата и разделите на 6 купчинки, едната тежи 0.3 грама.

12

Марко

преди 4 месеца

За тези три вида дрога,както и за останалите...10 , усилено,строго и точно се грижи държавата!Де да беше така, със здравеопазването,пътищата,съда и правораздаването,семействата!Но , то много хубаво,не било на хубаво! Хубавото е,че се грижим за укрите у нас.Подслон,храна,здравеопазване и работа! Сега за плаца към Шенген,същото ще правим за черни,кафяви и нискокало- лични лигнитни въглища у нас!!! Богата,велика и отиваща си България!!!

11

мак

преди 4 месеца

До Чичо. Такива като теб са много милозливи. Колата с шофьор друсан или пиян е като оръжие на убийство. Както нож в ръцете на друг д.бил, който го размахва на улицата. Би ли го да вилнее свободно, или щеше да му отнемеш ножа, а?

10

До Чичо

преди 4 месеца

Хайде кажи ни ти, защо според теб не бива да се отнемат автомобилите на такива cepceмu?

9

На такива пожизнено

преди 4 месеца

трябва да се отнема правото да кормуват, да се конфискува автомобилът и да се наложи яка глоба - ако няма пари, ще отработва. Да се надрусаш и да тръгнеш да шофираш по пътищата е все едно сериен убиец да излезе на лов за невинни жертви. Дори дете може да разбере колко опасно е това, но ако все пак непълнолетен или малолетен се изяви като такъв герой, родителите му следва да получат наказанието. Абсолютно недопустимо е да се излага на риск животът на невинни хора само защото някой си прави кефа!

8

Чичо

преди 4 месеца

@мак - още ли има такива като тебе, дето не мислят?! Я помисли малко да видим сите дали ще стигнеш все пак до умозаключение защо не е добре да се отнемат колите.

7

мак

преди 4 месеца

Има ли още хора, които смятат, че отнемане на коли за такива д.били е несправедливо?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Натоварил 2 млади пичета да си направи кефа, ама нещо объркали дозите... Чудя се ако бяха тествали 2те кифли какъв щеше да е резултата.. Май е имало наркопарти на езерото

5

Обективен

преди 4 месеца

Украинец ли е ?

4

Анонимен

преди 4 месеца

По селата, си мислят, че могат да правят какви ли не простотии. Ама да си мислят. Никой не може да им го отнеме.

3

Анонимен

преди 4 месеца

С 30 вида е бил с 30, да ви имам техническото ви средство, то показва най-малко 3 вида. Да видим до кога ще продължава този цирк

2

Анонимен

преди 4 месеца

От Дунав мост ли са идвали ?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не беше с наркотици щеше да е проблем ,сега по лесно ще го оправдаят!