Снимка: БГНЕС
fallback

Българската звезда в кеча Мирослав Барняшев, по-известен като Русев, изрази желание да помогне на любимия си футболен клуб Локомотив Пловдив.

37-годишният пловдивчанин използва личния си профил в Instagram, където има 1,1 млн. последователи:

"Ако някой има контакт с Крушарски или Сотков, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локомотив (Пловдив). Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив.

Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата на клуба и неговото развитие”, написа кеч звездата.

„Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив (Пловдив) страда поради лоши управленски решения. Благодаря предаварително и САМО ЛОКО“, завърши постът му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

тъпомер

преди 6 месеца

Имаме отбор с бюджет дарителска кампания,сега и Локо пд.,да не се счупи клона.А и кеча е театър и чупене на стойки.А тоя ще даде пари през крив макарон.

15

Deep Zone

преди 6 месеца

Не ме учудва, че пишат разни "пакистанци" простотии за Миро. Един ог най-големите БГ кечисти, бих казал даже близо до нивото на великия Дан Колов. И той като него се гордее и винаги се е гордял, че е българин, има татуирана картата на България на едното рамо. Един от най-великите моменти в WWE за мен си остава като Миро взе една верига и я върза на лицето на Джон Сина с лафовете - "къде си тръгнал, момченце".. ВЕЛИК! Но едва ли ще успее да свали с*инята Крушарски в Локото...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Toзи дето срами България по света и ни прави за посмешище бях сигурен, че е от Пловдив! Само там се пръкват такива селски срамни за България тарикати!

fallback