16

тъпомер

преди 9 месеца

Имаме отбор с бюджет дарителска кампания,сега и Локо пд.,да не се счупи клона.А и кеча е театър и чупене на стойки.А тоя ще даде пари през крив макарон.

15

Deep Zone

преди 9 месеца

Не ме учудва, че пишат разни "пакистанци" простотии за Миро. Един ог най-големите БГ кечисти, бих казал даже близо до нивото на великия Дан Колов. И той като него се гордее и винаги се е гордял, че е българин, има татуирана картата на България на едното рамо. Един от най-великите моменти в WWE за мен си остава като Миро взе една верига и я върза на лицето на Джон Сина с лафовете - "къде си тръгнал, момченце".. ВЕЛИК! Но едва ли ще успее да свали с*инята Крушарски в Локото...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Toзи дето срами България по света и ни прави за посмешище бях сигурен, че е от Пловдив! Само там се пръкват такива селски срамни за България тарикати!

13

Айше

преди 9 месеца

Да помогне и на малцинстваото. От наще е.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Катеричка се качила на табелка ииии написала с молив ЛОКОМОТИВ.

11

Някой

преди 9 месеца

Мн странно създание е Българина :). Миро си е един нормален човек(за който разбора се го познава). Това, че успя в Америка какво значение има? в случая? Сега дали точно той е човека за управление на Локо друга работа, особенно като се знае състоянието на БГ футбола :). Но все пак може и да е научил мениджмънт от Америка и да се получат нещата. Те поне знят как да изкарват пари от спорта(а и не само). Хубаво е всички Пловдивски отбори да вървят :)

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 9 аа: Пакистан и някакви. Написах го в коментар едно но другите кючек пакита "български граждани" ми нацъкаха минуси. Естествено е те се зажитават като "шведите" тяхните братя.

9

aa

преди 9 месеца

аммм извинете кои са тези брадати лигльовци

8

Анонимен

преди 9 месеца

А вие пишещи драскачи какво сте постигнали в живота? Напишете нещо за вас, а после осъждайте другите хора. Затова сме стигнали до тука, защото все някой ни е виновен! Пишете смислени коментарии!

7

Бероец

преди 9 месеца

Има ли по-хубаво от това във футбола,фен да е собственик отбора си?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Спасе, той хубаво се гордее, че е българин, но въпросът е дали ние можем да се гордеем с него? Това, че е известен сред американското скотонаселение, зажадняло за всякакви малоумщини, не е повод да се гордеем с него! Този човек е срам първо за себе си, второ за родителите си и трето за нас като негови сънародници. И при такова положение няма как да се гордеем, че той се идентифицира като българин.

5

Териториален

преди 9 месеца

Русев ще мачка, нищо няма да откраднат , той планира да е мениджър!

4

Цветно тото

преди 9 месеца

Като знам кои са собствениците в Локо Пловдив, тоя няма да види стотинка.

3

Разширител

преди 9 месеца

Ше му окраднат парите тези мошеници там.

2

Спас

преди 9 месеца

Всъщност Миро никога не е спирал да промотира от къде е. Даже първият му кеч прякор беше Bashing Bulgraian и излазаше на химна. Така че айде като не сте запознзати, не коментирайте. Пичът си е един от тези българи, които се гордеят, че са българи и не го крият.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Поредният пакистанец пишещ се Български гражданин.