Снимка: Lap.bg
fallback

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори след равенството 2:2 срещу Унгария. Според него шефовете на родната централа нямат вина за ексцесиите около стадиона.

"Аз съм тук пред вас. Не знам кой какво е казал. Моите уважения. И аз съм бил кмет, всеки гледа да са му чисти ръцете", каза цитираният от Тема спорт Лечков по повод изказване на кмета на София Васил Терзиев, след което продължи:

"Досега бях с хората от УЕФА. Благодариха и казаха, че това е правилно решение. Това за мен не е нормална обстановка, не сме я предизвикали ние. В момента играе националният отбор, а не Лечков или Михайлов", продължи той.

"Добре, колко фенове бяха? 500. Ако искате да говорим сериозни неща – оставам, ако не – тръгвам", изцепи се в типичен стил той.

Всички реакции след срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

az

преди 5 месеца

До Анонимен По коментарите има и трезви оценки за ексцесиите вчера. Но има и такива, които смятат, че е трябвало да се пуснат тези хора на стадиона. Аз мисля, че - ако ги бяха пуснали на стадиона - щяхме да "бием" рекорда за най-много убити по време на мач! на стадиона няма как да влязат 1600 полицай! Няма как да вкарат водното оръдие! Да не говорим, че тълпата ще се втурне към тесните изходи и ще се изпотъпчат! Особено тежко щяха да пострадат по-дребните, непълнолетните и децата!

54

az

преди 5 месеца

До Анонимен Оф... Аман! Шефовете на БФС се избират от собствениците на клубовете. Единия - преди 20 години за малко да го гръмнат. Другия - се кри в Дубай. Трети - фалира ЦСКА! Замести го човек, когото не пускаха сред "големите" - та се наложи да си купи име на отбора. В Разград собственика яко се изръси и създаде сериозен конкурент на софиянците - сигурен съм, че знаете за него повече от мен. В Кърджали и Пазарджик се опитват да му подражават. Като цяло - всички собственици само за пари са!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нема случай у света УЕФА и ФИФА да са наказли отбор без публика, без да има провинения на домакинският отбор или феновете. Сигурни сме, че БФСто е ходайствало за това за това наказание.

fallback