55

az

преди 5 месеца

До Анонимен По коментарите има и трезви оценки за ексцесиите вчера. Но има и такива, които смятат, че е трябвало да се пуснат тези хора на стадиона. Аз мисля, че - ако ги бяха пуснали на стадиона - щяхме да "бием" рекорда за най-много убити по време на мач! на стадиона няма как да влязат 1600 полицай! Няма как да вкарат водното оръдие! Да не говорим, че тълпата ще се втурне към тесните изходи и ще се изпотъпчат! Особено тежко щяха да пострадат по-дребните, непълнолетните и децата!

54

az

преди 5 месеца

До Анонимен Оф... Аман! Шефовете на БФС се избират от собствениците на клубовете. Единия - преди 20 години за малко да го гръмнат. Другия - се кри в Дубай. Трети - фалира ЦСКА! Замести го човек, когото не пускаха сред "големите" - та се наложи да си купи име на отбора. В Разград собственика яко се изръси и създаде сериозен конкурент на софиянците - сигурен съм, че знаете за него повече от мен. В Кърджали и Пазарджик се опитват да му подражават. Като цяло - всички собственици само за пари са!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нема случай у света УЕФА и ФИФА да са наказли отбор без публика, без да има провинения на домакинският отбор или феновете. Сигурни сме, че БФСто е ходайствало за това за това наказание.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Леч, я ходи при бай Пец на прасе и не се занимавай с глупости!

51

Анонимен

преди 5 месеца

И от уефа са подобни индивиди ,искат даде избием.помежду си ,гадове и нашите БФС са *** ,няма в такава държава да забраняват да има публика на стадиона оставка гадове

50

Анонимен

преди 5 месеца

Перукан не е в час , за еВаНЕ СА ТИЯ около НЕГО !!!

49

дада

преди 5 месеца

май не схващате - глупави българи такива , че не може да се месите във всичко в тоя свят и че първо трябва да започнете от вас самите и от *** махали , а не да палите казани и да се биете с полиция защото си мислите ,че разбирате от футбол.

48

Иван

преди 5 месеца

Ало наглецо...Никой не ви иска....Подайте си оставките....***...Корумпирани нагли *** ....Оставки ....

47

Анонимен

преди 5 месеца

е как 1984 бе??? ти акъл имаш ли?

46

ДА

преди 5 месеца

А,бре,лечковци,перуки,костадиновци и всички-великите герои от 1984 година!Не ви ли е срам ,бре!?1984 беше миналия век,славата ви мина и ще останете в историята не с тази велика победа тоганва,а с днешното си поведение,мишоци!

45

Анонимен

преди 5 месеца

трябва да се иска отговорност на съдиите върнали дон Перукан на поста и да бъдат дисциплинарно уволнени

44

Гошо

преди 5 месеца

Данчо, уважавам ви много като великите от 1994г. Но вместо да ходите на училище ритахте топка. За ритни топковци сте супер, но за управници нула. Пуснете кокала не се учете от политиците в НС.

43

Смел Гибсов

преди 5 месеца

Алоу вие какво взимате ве господата от БФС-то освен алкохол ?

42

Не сте бе, не сте!

преди 5 месеца

Вие сте едни мили ангелчета, дотолкова самозабравили се, че не е далеко момента в който тези протести със всички съпътстващи ги "екстри" ще се случат пред домовете Ви!...И ако имате поне малко акъл в главите си вървете дорде е време.Иначе тези средни пръсти дето ги показва Емил Костадинов ще се озоват в...........Ви!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците са виновни! Дългата ръка на Кремъл посегна и на БФС!

40

наблюдател

преди 5 месеца

Не се наядоха тия тримата. Алчността е безгранична.

39

банско

преди 5 месеца

*** СИ ТИ.......лече буболече

38

Смешници

преди 5 месеца

Той така ми каза ! Ами вие в главите имате ли нещо ?

37

НОМЕР2

преди 5 месеца

Браво, Лечков! Истинските фенове гледат мача! А 500 дрогирани хулиганчета чупят и палят, без да ги интересува футбола!!

36

Анонимен

преди 5 месеца

Излиза, че Сливен е бил управляван от 3 ка джия 8 години.Вярно това не е държава.