Снимка: БГНЕС
fallback

"Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите, нито са искали нещо", заяви управителят на заведението Николай Иванов, в което се провежда специализирана акция.

По-рано днес стана ясно, че служители на СДВР и ДАНС са влезли на проверка в гръцки ресторант на входа на столичния квартал "Драгалевци". Няма арестувани.

Той подчерта, че собствениците на ресторанта са гърци. "Те са уведомени и в момента пътуват към заведението", заяви Иванов.

Той отрече Размиг Чакърян-Ами и Петьо Петров-Пепи Еврото да са имали общо с ресторанта.

"Ресторанта си работи съвсем нормално, сега зареждаме", добави Иванов пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 10 месеца

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субек извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Чете човек, чете, и пак чете ... И все това му излиза - "полицейски" проверки, като през 90-те. Щом нищо не са проверявали и нищо не са искали, значи ... сами са дали на полицаите. Шегувам се! Ама дали пък не?

15

Deep Zone

преди 10 месеца

Е, за колко да е? Тамън да се разплати човека с ченгетата... Хубаво е!

fallback