17

Анонимен

преди 11 месеца

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субек извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Чете човек, чете, и пак чете ... И все това му излиза - "полицейски" проверки, като през 90-те. Щом нищо не са проверявали и нищо не са искали, значи ... сами са дали на полицаите. Шегувам се! Ама дали пък не?

15

Deep Zone

преди 11 месеца

Е, за колко да е? Тамън да се разплати човека с ченгетата... Хубаво е!

14

Смях

преди 11 месеца

T.e. да рабираме ли, че ченгетата са пили по едно кафе на крак? Как се проверява заведение отвън без да се искат докумнети?

13

Пьотр Рублата

преди 11 месеца

Колегата Еврото, обаче се е чупил навреме. Тия тунели, къде са там отдоле, не са за винарска изба.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Съмнявам се в способностите на прокуратурата да доведе едно разследване докрай, но самият факт, че се посяга на личности с институционален статус в статуквото (ГЕРБ-ДПС), каквито са Пепи Еврото (ерго Делян Пеевски) и Ами (ерго Таки) внася смут в партийните редици на статуквото и най-вече сред тези, които сами си знаят, че има папки за тях.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Огромен удар по ГЕРБ. Десетки хиляди младежи бяха вербувани с предложението, че ако се запишат в МГЕРБ, ще започнат работа при Пепи Еврото и когато разкулачат Прокопиев, директно ще могат да си изберат кола от гаража му.

10

Анонимен

преди 11 месеца

От "Драгалевци" да продължават към Банкя!Ша ми замразявал той сделката за правителството

9

Анонимен

преди 11 месеца

Видя се колко е правилна позицията на ПП за пълно изчистване на службите. Да изтървеш бандита през задния вход или тунела говори за пълно единодействие между службите и престъпниците. Записите доказаха,че само ПП могат да се справят.

8

Анонимен

преди 11 месеца

"Ще те заведа при един човек, който е решителен, сериозен, малко е скъпчия, но пък ще ти реши проблемите. В края на юни ме заведе в ресторант "Осемте джуджета" на "Шандор Петьофи"... Запознаха ме с един слаб мъж, представиха ми го като Петьо Петров...", за да работи по няколко внимателно подбрани разследвания - за хонорара на Ахмед Доган за "Цанков камък", срещу издателите на "Труд" и "24 часа" Огнян Донев и Любомир Павлов, както и свързаната с Цветан Василев поръчка за модернизацията на армията, известна като мрежата "Странджа 2", припомня "Капитал". Покрай последното Петров чрез съдията Петъ

7

Анонимен

преди 11 месеца

Започна се и срещу 8.-те Джуджета ! Там в групата е и брата на Иван Гешев , които ограбиха Бизнесмена ! Ще си купим пуканки и ще гледаме какво ще стане с Бойко Борисов и Ахмет Доган , а може и Карадъя да е в играта ! Те знаят че Турските служби ги пазят !

6

Анонимен

преди 11 месеца

ДИМКИ И ПУШИЛКИ - поредния сериал на филмова къща "Каскета & Сийка"

5

Магнитски

преди 11 месеца

Голем страх тресе Каскета.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно, поредната показна куха акция на Тиквената Гешефтатура.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Прах в очите на простосмъртните.Ние чакаме Тиквата,а то...

2

Зозо

преди 11 месеца

Хахаааа, обаче медиите-хиени веднага скочиха - МАЩАБНА АКЦИЯ :)))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 11 месеца

Пак пушилка значи...