Снимка: БГНЕС
fallback

Войната в Украйна - Белгия ще предостави на Киев 240 военни камиона, а Швеция - 8 самоходни артилерийски машини. Вчера стана ясно, че Полша ще даде на Украйна 4 самолета Миг-29.

Битката за Бахмут продължава. Според украинското разузнаване руснаците се подготвят да подновят атаката срещу Угледар. По данни на Москва руските сили са напреднали в посока Мариинка. Киев не потвърждава подобна информация.

Акцент в среднощното обръщение на президента Зеленски беше годишнината от бомбардировката на театъра в Мариупол. По думите му един ден виновните за атаката, при която загинаха много жени и деца, ще понесат отговорност за нея.

"Постоянно работим по две направления на нашата външна политика - европейско и евроатлантическо. С всички наши партньори. С официални и публични лица, с политици, с общности, които имат влияние. Украйна винаги е била Европа. Украйна винаги ще бъде Европа. Руските бомби няма да променят обективната реалност. А тя е, че украинците се защитават", заяви Володимир Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 1 година

НЕ ЗНАЕТЕ РУСКАТА ИСТОРИЯ-ПЕТЪР ПЪРВИ СЪЗДАВА СЪВРЕМЕННА РУСИЯ И АКО ОТИДЕТЕ И ВИДИТЕ ДВОРЦИТЕ- САНКТ ПЕТЕРБУРГ,ГАЛЕРИИТЕ В ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ И ДВОРЦИТЕ В ЦАРСКО СЕЛО И КАСКАДИТЕ СЪС ЗЛАТНИТЕ ФИГУРИ В ЛЕТНИТЕ РЕЗИДЕНЦИИ ,АРХИТЕКТУРАТА НА ГРАДА-ВСИЧКО ТОВА ТОЛКОВА НА СЕВЕР И ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА-ТОВА Е МНОГО РАЗЛИЧНО ОТ УКРАЙНА-КАЗАШКА СТРАНА-ЧЕТЕТЕ...

64

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Глупчо Зеленски за каква Украйна говориш??? След всичко това което забърка ще имали такава територия?? А колкото за тебе наркоманчо скоро ще ти се вее шалчето в помещение 2/1/2 метра който са ти подготвили твоите верни приятели Вече те виждам как ще СЦЕПЯТ по кранчето и ще командироват без завръщане в АДА.

63

Ицо

преди 1 година

Най проблемната нация ,отвратителни хора ,лакоми ,нагли ,просещи ,крадливи ,една *** е ухрайна

fallback