Кметът на софийското село Бистрица бе нападнат и ударен от фенове при вчерашния мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА. Той е със сцепена устна.

"Докато им казвах да престанат, дойде един господин и попита "Какво искаш?", казах му да спре боя и тогава получих един юмрук в лицето", коментира кметът на Бистрица - Самуил Попов, като отрече да е имал кръв по лицето.

"Обикновено, когато човек иска да помогне, понякога си навлича негативи", каза още той.

Още по темата
А мъжът, който доброволно си разгради имота, за да пусне феновете на "ЦСКА" да гледат двубоя, днес направи оглед на нанесените щети. Резултатът – скъсана мрежа на няколко места и съборени колове.

"Виждате как е паднала мрежата, не е кой знае какви средства, но трябва няколко работници да я свършат тази работа, аз сам не мога, а и защо да го правя, като друг го е свършил? Сутринта ми се обадиха от агитката да дойдат да си възстановят щетите", коментира Стефан.

Той споделя, че първоначално не е искал да пуска феновете. "Миналата година ми счупиха ябълки, влязоха уж полицаи, а изпочупиха всичко. Сега им викам няма да отварям, в същото време виждам по телевизията как влизат в имота и се качват по бараката и си казах, че няма спасение, отварям", каза още Стефан.

Така той се оказва пред свършен факт.

За постъпката си мъжът е получил благодарности, а феновете са изчистили имота му от боклуците.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase