Снимка: Pixabay
fallback

Германската полиция съобщи, че евакуира търговски център в източния германски град Дрезден заради предполагаемо вземане на заложници, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

"В момента полицейското управление в Дрезден провежда операция в центъра на града. Акцията е във връзка с подозрение за заложническа ситуация", се посочва в изявлението.

Силите на реда призоват хората да избягват един от районите в центъра на града и нареди коледният базар да остане затворен, допълва Асошиейтед прес.

По-рано радио "Дрезден" съобщи, че е имало изстрели по сграда в близост до централната жп гара.

Според информация на германския таблоид "Билд" една жена е била убита.

Към момента тази информация не е потвърдена от полицията, отбелязва АП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Христо Христов

преди 1 година

По-скоро акция на немските служби. Единствената европейска държава заложила бомби пред цивилни обекти в европа в 21 век е германия.

8

Анонимен

преди 1 година

Меркел ги покани на гости,Италия,Гърция,Испания ги спасява с корабите,обаче те минават през БГ.границата,като се връщат тук исрещу 50 евро минават отново,но пък ги стреляме,и нали разбирате че са им гости и.....Да се оправят сега!Утре пак и пак.

7

Германец

преди 1 година

Днесаджии докато откраднат и криво-ляво преведат новината, всичко вече приключи. Психично болен (има ли други?) източен германец застрелял майка си и отишъл да приключи с живота си пред публика в мола.

fallback