9

Христо Христов

преди 1 година

По-скоро акция на немските служби. Единствената европейска държава заложила бомби пред цивилни обекти в европа в 21 век е германия.

8

Анонимен

преди 1 година

Меркел ги покани на гости,Италия,Гърция,Испания ги спасява с корабите,обаче те минават през БГ.границата,като се връщат тук исрещу 50 евро минават отново,но пък ги стреляме,и нали разбирате че са им гости и.....Да се оправят сега!Утре пак и пак.

7

Германец

преди 1 година

Днесаджии докато откраднат и криво-ляво преведат новината, всичко вече приключи. Психично болен (има ли други?) източен германец застрелял майка си и отишъл да приключи с живота си пред публика в мола.

6

нн

преди 1 година

Искаме ли Шенген?

5

Анонимен

преди 1 година

Блатная активира пак арабските си терористични клетки! Нормално за една терористична държава

4

Трак

преди 1 година

На ве-щи-цата Меркел емигрантите от Африка пак се активизираха и развихриха ! Дойде ли Коледа всеки път едно и също. А Италия Гърция и Франция ги спасяват в морето вместо да ги потопяват

3

БДЖ

преди 1 година

Палете Райхстага, бе, какви са тези импотентни опити за преврат, тц,тц,тц... ейй.., дойчовците и на това не са способни ВЕЧЕ!, доказаха го на Световното!

2

Анонимен

преди 1 година

Това да не е началото на преврата, ама нали щели да завземат парламента.

1

ТНР

преди 1 година

Време е да се върнем към нормалността, стига с този Ковид и тази война! 3 години нямаше нито атентати, нито терористични нападения по Коледа в Европа, сега очевидно ще се нормализира