Снимка: БГНЕС
fallback

Задържаха мъжа, издирван за катастрофата в Бургас. Той е от Сирия и е със статут на хуманитарен бежанец.

Мъжът е бил заловен в Първомай, съобщава Нова телевизия.

Както е известно, при пътният инцидент тази сутрин загинаха двама полицаи – 43-годишният Атанас Градев и 31-годишният Йордан Илиев, които са опитали да пресекат пътя на автобуса и да го принудят да спрее.

По информация на полицията нелегалните мигранти са били превозвани от двама сирийци с хуманитарен статут у нас. Единият беше задържан на мястото на инцидента, а другият бе обявен за издирване, преди да бъде заловен в Първомай.

По непотвърдена информация мигрантите са се качили на автобуса в землището на село Стоилово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

гого

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860украинците да се върнат от където са дошли и да се бият за държавата си.Какво правят млади мъже тук,и как са влезли на територията на БГ.

28

ЕМИГРАНТА

преди 1 година

Абе в нормалните държави се стреля в гумите на буса а не се застава пред него. Как са решили нашите вече загинали полицаи,че автобус който не е спрял дотогава на две проверки и е преследван от две коли--ЩЕ СПРЕ НА ТЯХ Виновни са и МВР щото гаранция не са им казали това-- иначе едва ли ще спрат на пътя му..Отделно никой не ги е научил на реални действия--в САЩ отдвана да са гръмнали гумите или сложили шипове на пътя.. Жалко за тях--самоубиха се ненужно

27

ил Рапоне

преди 1 година

Няма термин мигрант, има емигрант и имигрант. Мигрират ята птици и пасажи риба. Това е закононарушител на държавна граница и ред други нормативни актове. Докато се лигавите така с ромчета и мигранти, не очаквайте подобрение в клозета, дето вече и територия не е.

fallback