29

гого

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860украинците да се върнат от където са дошли и да се бият за държавата си.Какво правят млади мъже тук,и как са влезли на територията на БГ.

28

ЕМИГРАНТА

преди 1 година

Абе в нормалните държави се стреля в гумите на буса а не се застава пред него. Как са решили нашите вече загинали полицаи,че автобус който не е спрял дотогава на две проверки и е преследван от две коли--ЩЕ СПРЕ НА ТЯХ Виновни са и МВР щото гаранция не са им казали това-- иначе едва ли ще спрат на пътя му..Отделно никой не ги е научил на реални действия--в САЩ отдвана да са гръмнали гумите или сложили шипове на пътя.. Жалко за тях--самоубиха се ненужно

27

ил Рапоне

преди 1 година

Няма термин мигрант, има емигрант и имигрант. Мигрират ята птици и пасажи риба. Това е закононарушител на държавна граница и ред други нормативни актове. Докато се лигавите така с ромчета и мигранти, не очаквайте подобрение в клозета, дето вече и територия не е.

26

Анонимен

преди 1 година

Каквато и да е, тези хора или са невежи, или инструкциите куцат. На автобуса се осигурява коридор и вече в извън населено място се прави там що се прави....както се прави.

25

Анонимен

преди 1 година

Наистина защо са им препречили пътя и докъде са щели да отидат,да са карали само след тях та да се пообъркат какво да правят и на къде да ходят,ще спират ли за малко или ще скачат в движение,че все ги виждат и ги чакат да ги проверят защо не спират,какво возят,кои са те и защо поне един не поиска да се предаде за намаление на наказанието за бягство с неподчинение на представителите на вътрешните органи с превозване на забранени стоки и групи пътници нерегламентирано навлезли на територията на РБ

24

Анонимен

преди 1 година

Тези двама наши Българи, които загинаха в изпълнение на служебния си дълг сега да тежат на съвестта на ония дето са прибрали парите за канала. Глави трябва да хвърчат в гранична и мвр!

23

Анонимен

преди 1 година

Кола да се пресече пътя на автобус е равносилно на самоубийство, затова в САЩ стрелят по гумите на автобуса и ако се наложи в шофьора.

22

НИНОВА ОТ БСП

преди 1 година

КАКВА ОГРАДА БЕ? ОГРАДАТА ОТДАВНА ПАДНА, ДОКАТО ЧЕГЪРТАХМЕ ГЕРБ. СЕГА СЕ МИНАВА СВОБОДНО - ПЛАЩАШ И МИНАВАШ! И ПАТРОНИ НЕ ИЗНАСЯМЕ?

21

СЪГЛАСЕН

преди 1 година

АМА НА КОЛОВЕТЕ ДА СА КИРО, АСЕН, НИНОВА, РАДЕВ И ДАМАДЖАНАТА!

20

Анонимен

преди 1 година

Цепеш хубаво ги е подреждал на колове. Ей това е ограда. Колкото повече минават - толкова по-гъста става оградата. Но на ЛГБТ не им допада идеята.

19

Ейй

преди 1 година

Къде е Валерката Симеонов да се изкаже за оградата по границата.Аз моите кокошки с по здрава съм ги оградил да не ми ходят в градината.

18

Анонимен

преди 1 година

Дайте му сега гражданство, усвоил е всичко необходимо за да е член на територията.

17

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

До Веселинь.... Браво пичч - кефиш ме.... Аз пак повтарям кой ще поеме вината?!?! Меверето нека чете,,,, от Мичурин до Бургас са 70минути път! Имало е време за реакция, за шипове на пътя, а и за куршум за шофьора!!! Сега кво стана?!?! Шофьора уби две момчета и избяга... Оставка и съд за шефа на репеуто в бургас... Подсъдна некомпетентост!##

16

Анонимен

преди 1 година

мачкай веско

15

Пак добре

преди 1 година

Добре, че сме изостанали и оттук минават само транзит. Ако милион влязат за година, като в Германия, ще я втасаме. Трябва да променяме управлението на шериат.

14

Антикомунист

преди 1 година

Докато не използват оръжието по предназначение ,така ще е винаги!!!

13

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тъй-като съм уверен,че коментарите днес,повепе от всякога,ще бъдат следени от Наши Полицаи,то минсе иска да оторавя едно предложение.Нека на Наши украински и Руски бежанци пребиваващи в България им се оредложи работа в МВР.Между тях има дистойни бивши полицаи и военни.Ако някой или някоя от тях ориемат то момебтално трябва да им се връчи Българсйи паспорт. Това ще бъде от полза и за България и за Русия и Украина. На всичйи араби обаче трябва да се отнеме правото на Българско гражданствво.

12

Анонимен

преди 1 година

добер след като е със статут бежанец, това забранява ли му да използва автобусен транспорт, ами ония от Окрайна те не са ли със същия статут и какво правят по курортите ни???

11

Анонимен

преди 1 година

Чак до Първомай стигнал..

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Поздравления за бързите и навременни действия на Българските ченгета! За двете Наши момчета отмъщението срещу бежанците трябва да е зловещо,всекидневно и злобно.Накарайте ги да съжаляват,че са влезнали на Свята Българска Територия и предизвикайте референдум сред самите структураи на Българска Национална Полиция за това дали въобще трябва да има на наша територия бежанци търтеи,които за разлика от Нашите майки и бащи не страдат от глад и недоимък.Нямам предвид бежанците ог Украина и Русия.