Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Боряна Калейн стана европейска шампионка във финала с топка от първенството на Стария континент в Тел Авив (Израел), предаде БНР.

Европейската вицешампионка в многобоя от вчера изигра изключително силно и артистично композицията си и заслужено получи най-високата оценка в този финал - 35.350 точки.

Другата ни представителка Стилияна Николова също се представи блесящо. Съдиите обаче я оцениха само с  33.300 точки. Последва втора контестация за състезанието от българския щаб, която този път беше уважена, а резултата на българката беше повишен на 33.700 точки. Това обаче й стигна само за четвъртото място. Пет стотни разделиха талантливата ни гинастичка от бронза, който отиде в представителката на Германия - Маргарита Колосов - 33.750 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

....

преди 1 година

Браво Боряна. Само един въпрос ми се върти - докога тая измислена държава ще ни я пробутват за европейска, при положение че се намира в Близкия изток, т.е. Азия. Спортните мероприятия са географски, а не политически обвързани..."първенството на Стария континент в Тел Авив (Израел)...." WTF ??

9

Анонимен

преди 1 година

Не допуснаха най-силните до първенството и останалите печелят медали.

8

За златата (2) -

преди 1 година

поздравления! За грима - ниска оценка. Особено отдалеч, младото момиче прилича на престаряла дама. Коригирайте това!

fallback