Снимка: Facebook
fallback

"Алена Щерк беше добър човек, клиентът ми много тежко преживява случилото се", каза пред bTV Любен Казанлиев, адвокат на бившия приятел на убитата жена, която беше намерена в неделя край Радомир.

Oще по темата

По думите на Казанлиев полицията не се е свързала с него през уикенда, за да говорят за Виктор Спига и дали той е заподозрян. Адвокатът заяви, че не знае дали клиентът му е задържан.

Костариканецът Виктор Спига е бил задържан снощи от полицията в Италия. Това се е случило в град Асколи Пичено около 20 минути след полунощ местно време. Той е бил задържан от полицаите на влизане в хотела, в който се бил настанил.

"Пътуването на Спига в Италия беше планирано. Той си е купил билети, направил си е резервации, наел е кола. Една от причините да замине е бизнес, а другата е семейна", съобщи адвокатът.

Казанлиев смята, че някой има интерес да разпространява невярна информация за клиента му.

Адвокатът на Спига допълни, че двамата са се чули по телефона последно в 23:30 ч. вчера вечерта. "Питах го и за паник бутона. Когато той се е изнасял от общия им апартамент, паник бутон не е имало", каза още Казанлиев.

Според него е невъзможно клиентът му да е задържан толкова бързо, тъй като има административни пречки. Той уточни, че трябва да се подаде европейска заповед за арест (ЕЗА), която да се преведе на местния език и чак тогава да се приведе в изпълнение, а това не може да се случи в рамките на 1-2 дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Фирми за пране на пари от незаконни субстанции. Танци, вино. Много танци са се изтанцували и много вино се е изпило и изсмъркало. Пълно разследване на фирмата и танците. Танцьорки или перачки?

18

Анонимен

преди 1 година

Този адвокат дали би постъпил по същия начин ако това се случи на дъщеря му или негова близка. Да го тикнат до живот този убиец, това мръсно създание! Много женомразци защитаващи убийството на жената и пишат тук.. Тежко и горко за България с такива ***... Жена ви е раждала ***!

17

Анонимен

преди 1 година

Добре де, само аз ли се чудя при натиснат паник бутон, за колко време е имало реакция?

fallback