Снимка: Lap.bg
fallback

Боряна Калейн спечели трети златен медал за деня на Световната купа по художествена гимнастика в София след брилянтно изпълнение на лента по "Излел е Дельо хайдутин". Българката получи невероятната оценка от 32,150, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
Стилияна Николова стигна до третия си медал при дебюта си пред родна публика, след като с оценка от 31,950 спечели среброто на лента. Финалът на този уред бе закрит от украинката Виктория Оноприенко, която след като успя да избяга от Украйна тренира в Италия.

Тя напусна килима със сълзи на очи и получи оценка от 28,950, която ѝ донесе бронзовия медал.

А на финала на бухалки Николова направи страхотно изпълнение с оценка за трудност с тяло 10,500 от общо 31,850. Така златния медал отиде при нея, среброто при София Рафаели, а бронзовото отличие - при Елжана Таниева.

Още за триумфа на родните гимнастички вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Браво!Направо при Маргините.

8

Анонимен

преди 2 години

По принцип в равни условия източно европейците са много по-класни спортисти от англо-саксоните. То се виде в края на 90те като Стяуа и Цървена Звезда взеха 2 КЕШ-а. Дълго преди Меси и Роналдо в Испания скандираха за Стоичков и Пушкаш. В днешно време толкова ги е страх да се говори за източно европейците, че миналата година не връчиха златна топка щото трябваше да я дадат на Левандовски, а тази година я подариха на Меси под присмеха на цял свят. Сега без руснаци всичко идва при българите.

7

НЕ ТРИЙ БЕ ПЕДАЛ

преди 2 години

циркаджийството не е работа

fallback