Искандер. Снимка: БГНЕС
fallback

Руското министерство на отбраната потвърди унищожаването в четвъртък, 31 март, на над 100 украински военни и наемници с удар на оперативно-тактическия комплекс "Искандер". Това съобщи пред журналисти в събота официалният представител на военното ведомство Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

Той добави, че от началото на военните действия са унищожени 125 самолета и 88 вертолета, 381 безпилотника, 1888 танка и други бойни бронирани машини, 205 установки за залпов огън, 793 оръдия на полевата артилерия и миномети, а също 1771 единици специална военна автомобилна техника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

Анонимен

преди 2 години

Тука някой питаше защо руснаците не кажат колко болници,училища и детски градини са разрушили.Ами те ще кажат когато украинците кажат колко бандеровци са били изпепелени в тях и когато признят,че имат повече от 40000 убити войници.

157

Анонимен

преди 2 години

Бой по укрите фашунгери, после *** и да бъде тишина!

156

Вангелия

преди 2 години

Преди 43 години, през 1979, казах, че ще дойде ден, когато начело на Русия ще застане Владимир. Целият свят ще го посреща на крака и ще му РЪКОПЛЯСКА. Всички водачи на други страни ще свеждат глави пред него. Тогава ще настане световен мир.То хубаво, ама го казах на полуграмотен КГБец, той какво чул, какво разбрал,.... А аз говорих за КИЕВСКА РУСЬ и за ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ

fallback