158

Анонимен

преди 2 години

Тука някой питаше защо руснаците не кажат колко болници,училища и детски градини са разрушили.Ами те ще кажат когато украинците кажат колко бандеровци са били изпепелени в тях и когато признят,че имат повече от 40000 убити войници.

157

Анонимен

преди 2 години

Бой по укрите фашунгери, после *** и да бъде тишина!

156

Вангелия

преди 2 години

Преди 43 години, през 1979, казах, че ще дойде ден, когато начело на Русия ще застане Владимир. Целият свят ще го посреща на крака и ще му РЪКОПЛЯСКА. Всички водачи на други страни ще свеждат глави пред него. Тогава ще настане световен мир.То хубаво, ама го казах на полуграмотен КГБец, той какво чул, какво разбрал,.... А аз говорих за КИЕВСКА РУСЬ и за ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ

155

Майкъл

преди 2 години

Когато унищожат Русия ще настъпи световен мир.

154

Юкей

преди 2 години

Унищожили са хиляди цивилни и деца, както изнасилени жени и деца. Това са чудовища не са хора.

153

Хаха

преди 2 години

По време на втората световна война при обсадата на Ленинград (кръстен на сифилистика владимир Илич,подобно на другият неврастеник Володя жужов), руснаците са яли корени и плъхове за да оцелеят. Жужо направи така ,че скоро спомените им да оживеят...

152

Б. М.

преди 2 години

Еееех, колко "веУика" е руската мечка. Даже в една песен на Иван Паунов за Димо Терфеллията е възпята "славната" и борба с БЪЛГАРИНЪТ Димо.... НАЛИ СИ Е МЕЧКА ХАЙВАНЧЕ, ДИБИДЮС ГОЛА ОСТАНА, ХУКНАЛА МЕЧКА ДА БЯГА.......Това ги чака русите, а и нашите путинофили, които до 24.03 се присмиваха на Байдън, че бил изкуфял и РУСИЯ НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА НАПАДА УКРАЙНА.

151

Антикомунис

преди 2 години

До 184, за това ЗЛО русия няма какво да добавя.

150

Българин

преди 2 години

До 184. Ти ли ще учиш руснаците как се води война.Смешкоооо.

149

Българин

преди 2 години

До 185. Аха, а ти цъкаш от залповете на Искандерите.

148

Анонимен

преди 2 години

Тъпите руснаци не могат един телевизор и хладилник да направят -тръгнали оръжие и армия да праявт.

147

Анонимен

преди 2 години

"Той добави, че от началото на военните действия са унищожени 125 самолета и 88 вертолета, 381 безпилотника, 1888 танка и други бойни бронирани машини, 205 установки за залпов огън, 793 оръдия на полевата артилерия и миномети." Руските терористи са унищожили повече техника, отколкото украинците имат. Дотук с рекламите. А Искандерите яко се омазаха - прихващаха ги във въздуха. Затова руснаците нарочно говорят за успехите и - за да прикрият, че за нищо не стават. Руските "успехи" са една лъжа.

146

Анонимен

преди 2 години

До 160Какво се усеща западът бе, ***? Че въглищата са зелени и че урсулата ще купува колективо газ за хозяйството ли?

145

Анонимен

преди 2 години

Асвабадителите продължават да асвабаждават. Няма не искам няма недей. Работата стана или Украйна или Русия за двете вече няма място на този свят.

144

Анонимен

преди 2 години

гледах в тубата за едни немци дето отиват да се бият в Украйна. на 2рия ден от пристигането им казармите са тренсати от ракети и 2ма набързо са се върнали в Германия - било лошо организирано всичко .. ахахахаах ... насиране ***

143

Да бе,

преди 2 години

.пропускат само един малък факт, че всичките тези поражения са нанесени на Украинска територия! Някой знае ли какво търсят там? Щели са май да освобождават украинците от ..."украинско робство"? Кремълски дебилитет!

142

Мутрофанова

преди 2 години

Руската армия изпълни целта си-потопи в мизерия руския народ за години напред.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164--------Излъгали са те, а ти си повярвал! Вярват тези, които искат да повярват точно това! Аз вярвам в Снежния човек! Съвсем скоро развръзката ще дойде!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168........Умнико, не на Червения площад, а на моста. Това беше бъркогъзница на едни генерали срещу други! Иначе нямаше и да чуете името Матиас Руст!Впрочем, ти бил ли си роден тогава?

139

Анонимен

преди 2 години

Да се чудиш и маеш казват че руската армия била зле и укрите били по силни и побеждавали. Абе хора вие мислите ли изобщо като цяло някаква мисловна дейност има ли !? Руснаците имат милионна армия и в момента използват малък процент от нея именно около 200 Хил. Вие едно не разбирате че Русия на иска да превзема Украйна и ако искаше нямаше да я изравява с земята факт в че те гонят цели