Снимка: БГНЕС
fallback

Прекият правнук на Йосиф Сталин - Селим Бенсаад, вече е бездомник, съобщи неговият пресаташе Вадим Горжанкин в интервю за телевизионния канал 360.

По думите му мъжът е принуден да нощува в колата си, след като баща му, алжирецът Хосин Бенсаад, е сменил ключалките в московския апартамент, в който е регистриран Селим. Горжанкин определи случващото се като "покушение" над правнука на Сталин. Пресаташето обясни, че конфликтът в семейството се задълбочил заради издаването на книгата, един от авторите на която е Бенсаад-младши.

Той уточни още, че конфликтът в семейството е свързан със собствеността върху апартамента на Бенсаадс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Кръстьо

преди 2 години

До Ервин РомелЗагубите на Германия и на СССР се различават с около 1 милион човека и то заради концентрационните лагери. Нито германците са били толкова яки, нито руснаците - толкова безумни.

58

Наполеон-Йена

преди 2 години

До днес срама от безусловната капитулация тежи като воденичен камък върху вратовете на немците. Франция и Англия са победителки в две световни войни, а от Германия не остана камък върху камък, яд ли ви е немчyги и немчoпoклoнници. Франция и Англия загубихи битката, но важното е кой спечели войната защото накрая Англия и Франция си развяха знамената над руините на Берлин

57

Наполеoн-Йена

преди 2 години

До Ервин РомелСтрахливите нeмски гeйoвe ги вадиха скрити из канализaциите на Сталинград, всичките напълнили гащитe. Немския войн е силен само срещу беззащитни жени и деца и затова е загубил всички войни.

fallback