Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Руски бойни самолети са провели тренировъчни полети в Черно море със "симулация на бомбардировки и ракетни атаки срещу вражески кораби", съобщи агенция "Новости".

В тренировките са участвали изтребители от състава на Морската авиация и Южния военен окръг.

Маневрите се провеждат на фона на учението на НАТО "Морски бриз - 2021", което се провежда от 28 юни в северозападната част на Черно море.

В него участват 5 хиляди военни, 40 самолета и 32 кораба на страните от Алианса и от украинската армия, предаде БНР.

Москва вече настоя военното учение да бъде отменено и заяви, че ако се наложи, Русия ще защити националната си сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

97 до 79

преди 2 години

Отиди поне в "Арбат" на Царя! Разбира ти рилото от водка! "Пять озер" е по мой вкус, в Арбат можеш да избереш! Но в никакъв случай не френска, тя е с гласпапир! Руснаците харесват "Финландия" и пращат "Абсолют" на 10-то място. Вкусове.Ти не се критерий!Ти си много семпло и самонадеяно момче - не можа да оцениш извинителния ми тон! Заслужаваш друго! Омразата ще те изяде отвътре! Днес е 4 юли!Здраве и успехи на американския народ!И късмет на управници!Имаше филм "Роден на 4 юли" Ама имаха кино!

74

До аненцефален 79

преди 2 години

Значи не си разбрал, че си вътре с двата крака. Откъде знаеш IP -то ми? Знаеш, че известно време не участвах в дивотията, наречена форум, отсъствах? Това е неспазване от страна на медията договорена тайна! Повярвай ми, мога да науча кой си и да те ... като гнида! В Русия имах приятели академик и неколцина професори със световна известност. "Горките" седяха на маси с бели ленени покривки, севърски и руски порцелан, ръчно гравирани чаши от Гусь Хрустальный, сребърни прибори. Но ти там не си бил.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Не знам какво е сънувал, но е точно така. През 2018 бях там за три седмици. Извън големите градове руснаците живеят като България през 90те, а в малките населени места е жива трагедия. Разбира се, независимо къде живеят, са си пълни роби: буквално не смеят да говорят за политиката в страната. Само се усмихват кисело.

fallback