75

97 до 79

преди 2 години

Отиди поне в "Арбат" на Царя! Разбира ти рилото от водка! "Пять озер" е по мой вкус, в Арбат можеш да избереш! Но в никакъв случай не френска, тя е с гласпапир! Руснаците харесват "Финландия" и пращат "Абсолют" на 10-то място. Вкусове.Ти не се критерий!Ти си много семпло и самонадеяно момче - не можа да оцениш извинителния ми тон! Заслужаваш друго! Омразата ще те изяде отвътре! Днес е 4 юли!Здраве и успехи на американския народ!И късмет на управници!Имаше филм "Роден на 4 юли" Ама имаха кино!

74

До аненцефален 79

преди 2 години

Значи не си разбрал, че си вътре с двата крака. Откъде знаеш IP -то ми? Знаеш, че известно време не участвах в дивотията, наречена форум, отсъствах? Това е неспазване от страна на медията договорена тайна! Повярвай ми, мога да науча кой си и да те ... като гнида! В Русия имах приятели академик и неколцина професори със световна известност. "Горките" седяха на маси с бели ленени покривки, севърски и руски порцелан, ръчно гравирани чаши от Гусь Хрустальный, сребърни прибори. Но ти там не си бил.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Не знам какво е сънувал, но е точно така. През 2018 бях там за три седмици. Извън големите градове руснаците живеят като България през 90те, а в малките населени места е жива трагедия. Разбира се, независимо къде живеят, са си пълни роби: буквално не смеят да говорят за политиката в страната. Само се усмихват кисело.

72

Анонимен

преди 2 години

До реалността в РусияТова ли сънува нощес от страх

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Подочухме ... " На вас гласовете ви говорят.

70

garo

преди 2 години

Ушанките, като китайчетата,...Copy/Paste...!Да не видят нещо...Цял живот само мускули помпат.Въздух под налягане!

69

Да бе!

преди 2 години

Примитивните феодали с конвенционалните си оръжия нямат бъдеще. Космическа Америка много скоро ще промени света и чрез Новия световен ред ще създаде един нов свят без войни и феодални тирани. Времето на дявола изтече, а Земята ще стане рай...

68

Ялте отвечают

преди 2 години

Ще дойде това време, когато белоруси, руснаци и украинци ще се обединят отново и ще станат онази велика мощна сила, която ще противодейства на хаоса, безумието и безпредела. Ние ще сумеем да съхраним своята история и да върнем нашите прекрасни взаимоотношения, каза Илья Кива - депутат от "Опозиционната платформа За жизнь" в украинската Рада - послучай Деня на Независимостта на Белорусия.

67

Анонимен

преди 2 години

"Що са в северозападната част тия кравари? Аре да отидат до Крим"--------------------------Подочухме, че USS "Ross" се е опитал да доближи Крим и да повтори безстрашния подвиг на наглосаксонския "Дифендър", но му се наложило внезапно да измени курса и да побягне в посока откито море. Веднага след този инцидент пиндостанското военно ръководство започна яко да реве, че Русия е използвала неправомерно своите безаналогови РЕБ-системи за въздействие срещу непобедимия USS флот, в частност USS "Ross".

66

ЦАР ИВАН

преди 2 години

От Ялта спрашивают как НАТО Окупировали ГДР,Чехия,Словакия,Унагария,Полша,Румъния, Литва,ЛАтвия,Естония а сейчас и Урайна..ВКто на самом деле управляет РУСИЯ --

65

Анонимен

преди 2 години

Стотици руски бойни самолети от състава на Морската авиация и Южния военен окръг, провеждат ежедневно тренировъчни полети над акваторията на Черно море, отработвайки бомбардировки и ракетни удари срещу вражески кораби. Целите на стотиците руски бомбардировачи и изтребители не са предполагаеми, а реални. За цели им служат 5 хиляди военни, 40 самолета и 32 кораба на страните от Алианса и украинската армия, провеждащи в Черно море "Морски бриз - 2021".

64

Анонимен

преди 2 години

НАТО си го премести в другия джоб и им предложи туба бензин

63

Анонимен

преди 2 години

Крим, това е Банкя и Банкя това е Крим, изрекълшевекът и пуднал една дълга тазавапръдня

62

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 64/81 "Обясни загадъчната фраза .." Искаш да ти обясня защо ти се смея? :) Превземането за това колко изтънчен си, и как си вземал пример от руснаците, а те милите масово са пълна трагедия, да не говорим за изтънченост. Нямаш представа от качество и хвалиш посредствена водка като Пят Озер като някаква велика история. Та обясняваше за това какви сирена си ял, разбира се, стана за смях. Също като сега, с реплики като изваден от постановка на Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев.

61

реалността в Русия

преди 2 години

Русия е една пропаднала територия, населението и са роби.

60

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен76Ти Русия си я виждал само на крата!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Обикновенните руснаци нямат пари да излязат от панелката, пият препарати за баня защото алкохола им идва скъп, а имоти по ривиерата имат само разни руски олигарси и довереници на Путин, ограбили руския народ." Точно. Русофилите, които си нямат идея от Русия, се самозалъгват с това какво е положението там. Извън Москва и Санкт Петербург е ТРАГЕДИЯ (последно бях през 2018 там). Единственото, с което русофилите могат да се похвалят е ... че руските олигарси се радват на Запада.

58

Анонимен

преди 2 години

Обикновенните руснаци нямат пари да излязат от панелката, пият препарати за баня защото алкохола им идва скъп, а имоти по ривиерата имат само разни руски олигарси и довереници на Путин, ограбили руския народ.

57

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 65/73 Русофилчето със сирената пак е тук! Живял съм в САЩ, Великобритания, Франция, Швейцария, Австрия и Германия, а съм бил в почти всяка друга европейска страна (за съжаление, се е налагало да ходя и в Русия, а преди това в СССР). Бил съм на Опера в Гарние, Албърт Хол (!!!), Ла Скала, на театър на Бродуей и т.н. Руснаците които купиха скъпи имоти на Запад са руските варианти на Черепа. Те имат толкова общо с руския народ колкото и Черепа с обикновения българин!

56

До анонимен 65

преди 2 години

Умнико, като си толкова свободен, къде си ходил из Европа? Къде е Глиптотеката, а къде - Пинакотеката? Къде има творби от Доменико Теотокопули? Чу ли нещо в Гевандхаус? А в Албърт Хол? Жалка мижитурко, руснаците отдавна изкупиха сумата е шикарни имоти в Антиб, Ница, Марсилия, Барселона, Палма, Херцег Нови и Дубровник. Ако беше пътувал, щеше да знаеш това,и нямаше да дрищиш простотийки. Руснаците от 19 век са обикнали Ривиерата и всички техни интелигенти са летували там. Руснаците са друга класа