Снимка: БГНЕС
fallback

Светослав Илчовски пристигна на разпит в Софийска градска прокуратура. Най-вероятно, той е привикан заради разкритията си пред Парламентарната комисия за ревизия на управлението на правителството на Бойко Борисов.

Oще по темата

На влизане Илчовски отказа коментар, единствено добави, че не познава Миньо Стайков, съобщава БГНЕС.

Стайков пък  коментира разказаното от Илчовски твърдение за насилие в затвора с думите "Нямам сестра". Той е подсъдим за злоупотреба с евросредства.

По-рано служебният правосъден министър Янаки Стоилов заяви, че ще започне проверка на изнесената от Илчовски информация.

Според Мая Манолова от "Изправи се!Мутри вън", след скандалните изявления на бизнесмена се очаква още хора да проговорят. Според нея е важно, служебното правителство да продължи работа по сигналите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Манолова, още хора няма да проговорят, ако вашите хора непременно заедно с полицаи за охрана не отидат по селата в червенобрежко и койнарско на място да говорят с хората как са продали земите си на Ст.И. Даже е за предпочитане такива от Вътрешна сигурност да сторят това. Иначе нищо няма да стане, най-много пазвантите на Илчовски да ви пребият и от РУ на МВР и РП да ви обвинят в посегателство над феодала от Кнежа. Не знаете каква е обстановката в този изостанал провинциален край.

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА оня с най-многото тераси в държавата, чиято жена е прокурор, а той е опасал целия си апартамент с тераси , кога ще го разпитвате? Или прокуратурата такива хора не питат заради жена му? С Илчовски нещата стоят иначе: върне ли СГП разследването в Плевен, Плевенската окр.прокуратура, н-кът на ИП към РДМВР и шефът на БОП-а веднага ще замажат нещата. Там Илчовски е Бог! Проверете делата, водени от ищци срещу Ст.И. за присвоени на много малка сума наследствени земи. Оттам тръгнете!

31

Анонимен

преди 2 години

Уважеми Герп *** на кого да покаже доказателствата - на вас ли? Откога станаххте Парламентарна Комисия или Съдии и Прокурори или Следователи. Тези документи се дават на Магистратите, не на медиите на ПееФски и Доган...Я не се правете на ударени...аман от вас не мога да си пиша с Нормалните Хора в БГ!!!

fallback